Od zajtra idem chudnut prida sa niekto???
kazdy tyzden tu zverejnim svoje miery..
TAkze dnes:
prsia:95cm
pas:75cm
Bedra:91cm
Boky:100cm
Stehno: 59cm
Vyska : 170cm
Vaha : 65kg
chcem schudnut 5 kil do 1 mesiaca prida sa niekto???
Od zajtra chudnem !!
ja sa pridam"tucnucka"
Ahoj fazula, tak ako, odhodlala si sa na to? A co ty cloe007 uz si nieco schudla?
Denne chodím minim. 1/2 hodinu svižnou chôdzou pešo. Bicyklujem,často aj 40 km za jednu jazdu. Môj jedálniček obsahuje veľa ovocia a zeleniny,nejem sladkosti,len ako chuťovku si dávam po kúsku super horkú čokoládu a cítim sa v skvelej kondícii,štíhlo. A jedávam pravidelne.
nas je tu velaaa :)
napis "parametre" a ako sa stravujes a kolko sa pohybujes :) uvidime ako treba poradit :P
ja sa pridam!!! strasne to potrebujem, aspon 10 kg. ale samej mi to nejde, potrebujem niekoho kto by ma viac "nakopol" :) kto sa prida?
tucnucka
kde sii?? podarilo sa ti to?? alebo ako?? ved sa ozvi niee? :P
Pridavam sa aj ja klubu chudnucich, aj ked veeelmi opatrne..:)) Zatial sa snazim "nezrat vela" a postupne sa chcem zlepsovat:)) vylucit sladkosti(priznam sa snazim sa o to uz asi 3 dni, ale stale je dovod na oslavu a na zobnutie niecoho malinkeho, ale sladuckeho..)
Baby dajte vediet, ako vam to ide! Zatial tu nevidim ziadne vysledky!
co je to??
Ahojte baby, vyskusajte Stacker2 schudla som za mesiac 6 kg a citim sa bajecne
Ked prestanete tolko mysliet na to chudnutie a to jedenie tak aspon predidete pazravosti dolezite je zaestnat sa na cely den mat nejaky program na pohyb sak nezijeme aby sme jedli ale jeme aby sme zili:)