Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Od zajtra chudnem !!

hmm...

vejush, to si myslela akoze vazne? .. ved to bola ako rada naopak ... samozrejme, ako pise nathalia, jest sa ma 5x denne ! .. a na veceru spagety? .. OMG, ked chces pribrat, tak ano! .. na veceru bielkoviny ! teda biele masko so salatom alebo nejaka chuda rybka (tuniak), alebo nizkotucne syry..

nathalia123

vejush:) to si teda poradila... jest treba aspon 4-5 krat denne, mensie porcie, nedostat sa do stadia hladu, takto sa to ani neda a tak sa nastartuje metabolizmus.. ja som zacala chudnut, az ke som zacala ranajkovat, desiatovat a olovrantovat. predtym som mala len obed a veceru, nedrzala som sice diety, ani tarz nedrzim a uz nie som hladna, netrapim sa chutami na jedlo, lebo ho mam prakticky kazdy chvilu. malo by sa tak kazde tri hodiny..

vejush:)

no ak mam nejako poradit jecte RANAJKY OBED VECERA a potom uz nic..napr na ranajky si dajte dva rozky na obed polievku a hlavne jedno a na veceru napr spagety..

lalalall

ajhojteee,,, za kazdym zacnem den ze idem uz na tio a nejako zle to dopadne, ja uz neviem ako dalej:( prestat jest nechcem lebo by to spravilo akurat ucinok ze by moj metabolizmus skoncil a tazko b y som schudla:( ludiaaaaaaaaaaaaa ,,, a dietu nechcem lebo potom ked sa vratim do normalnych kolaji azas priberiem, ako z toho von?:(

zuzak

caute...citam si tu rozne rady a nazory...jedneho by z toho porazilo:) furt si hovorim ze zmysel zivota nie je v jedle, ze predsa mi stacia uplne zakladne potraviny ale tak...obchody lakaju:)ja som skusala detoxikacnu kuru tyzden a poviem vam, ze da sa to uplne v pohode vydrzat, dokonca clovek zisti, ze nic navyse nepotrebuje...aspon u mna to tak bolo. Ponechala som si doteraz niektore tie rady, popritom aj cvicim samozrejme, lebo chcem si vyformovat postavu a schudla som. Uz som schudla milionkrat aj 3-4kila za tyzden ale za dva tri dni normalneho jedenia boli naspät. Teraz som schudla 3-4kila asi za mesiac a jem resp. normalne a vaha sa stale drzi. Odporucam kupit si vo flaske Aloe Vera a kazde rano na lacno zapit tri lyzicky vodou. Aloe sluzi na detoxikaciu a zaroven posobi dobre na plet. Po nom sa moze jest az po hodine asi, cize dat si ovsennu kasu s ovocim, posypat skoricou a poliat medom(velmi chutne:)alebo uvarit psenicu a to iste ako s kasou. Na obed ryzu so sampinonmi,inokedy cestoviny s rajcinovou omackou, to uz podla chuti...a na veceru je dobre celozrnne hrianky s bielym tofu-posolit inac sa to asi neda zjest:) a rajciny-tiez chutne. Sol by mala byt morska, pocas dna pit vela vody, vecer si vzdy dam zeleny caj, ovocie len do obeda, poobede zeleninu a snazit sa nejest po siestej. S cvicenim-treba najprv rozhybat telo 20 minut(az potom sa zacina spalovat)-beh, chodza, bicykel,...a za tym aspon 30 minut cvicit. Ale tak kazdy pohyb k dobru takze vsetko sa vita.Tu jest moj recept:)

cloe007

to tu riaadne stagnuje....ako sa mavate lidickyy? ja som neschudla niiiiic....ale aspon som si uzila vikend.... :D co vy?? sak ste slubovali kazdy tyzden pisat tu miery ze ako ste na tom cii? :D ludiaaaaaaaa sak fungujemee

sisina

Ahoj lalalalll: ja mam 38. Je to pravda, ze vekom sa spomaluje. Uz aj na mna sa to zacalo lepit po 30-tke. Od 15tky do 20-tky som sa tyrala roznymi dietami, vazila som 65-70 kg, potom som otehotnela a prestala som. Pribrala som 25 kg, podobne aj pri druhom dietati, ale vzdy som spontanne schudla na 54 kg. Tuto hmotnost som si drzala skoro 10 rokov bezproblemovo. Po 30-tke som sa prepracovala na 66 kg. Viem, nie je to nadvaha, no ked to takto pojde kazdym rokom aspon 2kg, tak o par rokov neprejdem cez dvere.Radsej z kratsej cesty...Musim s tym nieco robit. No bojim sa, ze si dietami spomalim metabolizmus a ja tak rada jem..:)))