Od zajtra chudnem !!

sisina

Tak to ti gratulujem, je to super!Na svoj vek mas dobru postavu a snaz sa ju udrzat, vekom to potom ide dole vodou...

oprička

dámy, kilečká sú pôvabné aj keď je ich trocha viac. Ale len trocha. Moj problém to nieje, 168cm, 52 kg, 43 rokov. Celkom dobré nie?A žiadna námaha a žiadne cvičenie a ani nie genetika

macaa

ahojte.takže od zajtra chudnem.dnes ráno som sa vážila a mám 68kg a výšku 165.ale neviem ako.nevečerat?90-dnovú diétu?delenú stravu?potrebujem dat dole do 20.7. 5kg a potom stačí pomaly,ale na trvalo.ciel:moja vaha z pred 17rokov-55kg.poradte.dík

sisina

Ja som schudla od toho 1.7. jedno kilo. Ale nijako zvlast sa neobmedzujem, iba sa neprejedam , ako doteraz. Zacala som viac pit. Jem aj 8 krat denne, aby som nebola nikdy hladna, lebo potom by moje predsavzatie skrachovalo. Co sa tyka cvicenia, tak zatial necvicim:((

cloe007

ano...pomaly, ale isto 2kg...a troosicka to citim aj na nohaviciach...a hlavne sa citim lepsie psychicky...ale teraz driem poctivo dazdy den aerobik, okrem vikendov...telo si musi aj oddychnut...a stravujem sa pravidelne 5x denne v mensich davkach...