Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

akupunktura

ked by som uz isla na akupunkturu, tak vylucne cinskemu alebo thajskemu lekarovi, ktory vystudoval akupunkturu na ich lekarskej fakulte. nie ziadnemu slovakovi, ci uz by bol alebo nebol lekar. bola som tri roky v cine a mala som moznost sa zoznamit s ich metodami. to sa neda porovnat s nasimi akupunkturistami. taky velky rozdiel, ze je smiesne vobec o tom dalej pisat.

antijanik

Mjanik malo scitany si tu akurat tak ty.Daj sa s tou svojou akupunkturou vypchat a neurazaj ludi,ktori maju naozaj zaujem ostatnym tu pomoct a nie len tu vypisovat nezmyselnu vetu-akupunktura to vylieci.

mjanik

gloria-keď sa nerozumieš akupunktúre tak k nej nezaujímaj odborné stanovisko,lebo je to zrovna naopak,akupunktúra odstraňuje príčinu choroby a až potom aj jej dôsledky-to západná medicína nerobí.Neviem o aký biznis ti ide ,keď ja poradím niekom z Blavy,Košic ,Žiliny ,či Zvolena aby si v najbližšom okolí vyhľadal akupunktúru.Mrzí ma ,že tak málo sčítaných ľudí máme.

gloria

Mjaník, prestaň s tými blbosťami. Pre tvoju informáciu: Niektoré prípady hernie disku sa môžu skončiť až ochrnutím, ak sa operácia neuskutoční. Naozaj ti ide len o tvoj biznis? Chceš mať na svedomí niekoho zdravie? Kedy už pochopíš, že akupunktúra odstraňuje dôsledok, nie príčinu. Možno zbaví bolestí, ale herniu neodstráni.... Školili ťa v nejakej sekte?

antijanik

Mjanik,si na hlavu?To co vtlacas ludom kaleraby do hlavy s tou svojou zazracnou silou akupunktury.Ty si normalne genialny.LEKAROV NAM NETREBA.MAME MJANIKA SO ZAZRACNOU SILOU AKUPUNKTURY. :)))))))))))))))

raduška

Katka123 kedy ideš na operáciu?Na budúci týždeň vo štvrtok idem na kontrolu do RK prišla by som Ťa pozrieť.Ktorý lekár Ťa bude operovať?

jan.m

maru,este 5-ty tyzden som bolelesti mal,az ked som zobral tie lieky,co som spominal bolesti zazrakom prestali,no a s tym cvicenim-ja som zatazoval telo mierne fyzickou pracou,aj ked ma to bolelo-s mierou som doma stale nieco robil,no vydrzal som iba 2-3 hodinky-nechcel som to az tak zatazovat,niekedy ked som cely den bol iba v izbe,tak to bolo horsie a asi mi chybal ten moj pracovny relax,alebo cvicenie a este som si vsimol,ze mi zle robi chlad a zmena pocasia

mjanik

platničkári,veľa rozmýšľajte,zo 100% oprácií je podľa lekárske štatistiky 97 % zbytočných,či aj vy nepatríte k tým 97%