Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

eee

Suhlasim s antijanikom, mopom,gloriou,raduskou.....co sa tyka MJANIKA.Mjanik,myslim,ze ked nevies ludom poradit nieco co naozaj pri ich zdravotnom probleme pomoze nemal by si sem vypisovat tie svoje blbosti o akupunkture.Sam vies,ze akupunktura nelieci.

antijanik

Mjanik,ty by si naozaj suuuurne potreboval lekarsku pomoc.Osocovat vies perfektne.Radsej sa zamysli nad tym,ze uz s tou SVOJOU akupunkturou si trapny.Ano,je to tvoja akupunktura,ktora ma od tej cinskej a vietnamskej strasne daleko. :))))))))))))))

mjanik

mopo AJ ANTI-MáTE TO STRAšNE POMýLENé,TO NIE JE MOJA AKUPUNKTúRA,ALE ČíNSKA A VIETNáMSKA,VIAC šTUDUJTE,VAšA DRZOSť NEPOZNá HRANíC

mopo

mjanik,kedze je akupunktura vsemocna, mohol by si si tym vyliecit aj svoju zavislost na forach. K dnesnemu dnu mas prispevky spolu na 223 forach len na www.zdravie.sk (a bohvie kde este!. Zrejme nie si az taky dobry akupunkturista a nemas vela pacientov, ked mas tolko casu sedet za pocitacom a vnucovat tu svoju akupunkturu.

mjanik

lurika-tvoj problém je dobre liečiteľný akupunktúrou,ak máš nablízko akupunktúru vyhľadaj ju.Vzhľadom na tvoj vek,by bolo škoda nechať sa ničiť chorobou

lurika

Važeni nemocni.Nahodou som narazila na tuto diskusiu a som velmi neprijemne prekvapena ,kolko ludi ma važne problemy s chrbticou.Rada by som opisala svoj problem a velmi by ma potešilo,keby mi niekto poradil.Problémi s chrbticou mam roky,ele pred tromi tyždnami sa mi stalo,ze som sa rano pre bolest nemohla postavit.Bola som hosp.dva tyždne domov ma prepustili s Dg.Medialna protruzia diskuL4/l5 s kopresiou durálneho vaku vetrálne a foraminálna a extraforaminálna protruzia diskuL5/S1 s tesnym vztahom k miešnemu korenu L5.Po prepusteni vystrelovanie bolesti do dolnych končatin cosi malo ustupili,ale citim,ze nohy mam velmi slabé,roztasene hlavne pri chôgzi.Pri námahe napr.do schodov mám pocit ako keby mi strpli.Ked na chvilu zastavim ako by sa prebrali k životu.Mam isť na operáciu?Ma niekto podobne problemy?Budem rada,ked sa mi niekto ozve.Mam 44rokov.

gloria

Mjaník,
samozrejme, všetci sme tu nesčítaní debili... Všetci lekári, či už vzdelaní, či nevzdelaní v akupunktúre nevedia vôbec nič, hlavne že Mjaník zožral všetku múdrosť sveta. Všetci sa vykašlime na liečbu a hurá k apukunkturistom... Budeme zdraví ako repy.
Zobuď sa!!!

lurika

Važeni nemocni.Nahodou som narazila na tuto diskusiu a som velmi neprijemne prekvapena ,kolko ludi ma važne problemy s chrbticou.Rada by som opisala svoj problem a velmi by ma potešilo,keby mi niekto poradil.Problémi s chrbticou mam roky,ele pred tromi tyždnami sa mi stalo,ze som sa rano pre bolest nemohla postavit.Bola som hosp.dva tyždne domov ma prepustili s Dg.Medialna protruzia diskuL4/l5 s kopresiou durálneho vaku vetrálne a foraminálna a extraforaminálna protruzia diskuL5/S1 s tesnym vztahom k miešnemu korenu L5.Po prepusteni vystrelovanie bolesti do dolnych končatin cosi malo ustupili,ale citim,ze nohy mam velmi slabé,roztasene hlavne pri chôgzi.Pri námahe napr.do schodov mám pocit ako keby mi strpli.Ked na chvilu zastavim ako by sa prebrali k životu.Mam isť na operáciu?Ma niekto podobne problemy?Budem rada,ked sa mi niekto ozve.Mam 44rokov.