Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
bio, kolko inak stojí ten bedrový medený pás?
Ja som vyskúsala aj akupunktúru bez nejakého efektu, infúzie mi nezaberajú, začala som chodit dost často pravidelne na masáže a zdá sa, že to jediné neboli vyhodené peniaze do luftu, síce točím sa stále dokola, bolesti-miernejšie-bolesti, ale nejako s tym žijem. Sice stale sa bojím, že sa mi to ešte zhorší, pretoze som zazila uz takú bolesť že som chcela radšej umrieť. Ja mam problem v driekovej oblasti, vystreluje mi to do nohy- teda ani nevystreluje jednoducho bolí (som po 2 operáciách) a začali mi problémy aj s krčnou. Investovala som do nového dúfam ze aj kvalitného matraca a uz pre seba neviem viac urobiť. Mám jedného známeho, ktorý povedal: PánBožko naloží každému len toľko, koľko unesie. Ak to tak je, tak mi hádam viac nenaloží. Teším sa z každého dňa, ktorý prežijem bez neznesitelnych bolestí. Cica drž sa
Adriana ďakujem za upozornenie na bio.Mne sa tiež hneď nezdalo aby som poslala mail.Nič nemám proti bio,ale tiež som prestala na sebe skúšať rôzne preparáty,prístroje,atď.Skúsila som akupunktúru,ktorá mi čiastočne pomohla od bolestí.Ak sa tie bolesti stupňujú idem na infúzie do nemocnice.Teraz beriem tralgit,cvičím,no hlavne nezaťažujem telo,šanujem sa.Mám len 38rokov,do staroby ďaleko.Som na čiastočnom ID.cica
Inak ja som tiez na ID a užívam od bolesti morfín.
tak ja sa ospravedlnujem, len že ta bio vidim vzdy ze kazdemu pomôzes, tak predpokladam ze si aj dealerka tohto produktu. Zelam vela zdravia. Keby som vedela, ze mi to pomôze tak dam vsetko čo mam, ale počula som ludi, ktorí si to objednali a povedali ze vyhodene peniaze.
bio si tu naháňa kšefty, ak ti to pomôhlo dobre, ale je blbé oblbovať skutočne chorých ľudí, ktorý sa chytajú aj slamky, ja som uz vyhodilo tisíce na "zaručene" produkty, ktoré mali pomôct, radšej som za to môhla chodit na masáže, takže bio orientuj sa niekde inde, nahánaš na nete ludí vo všetkych poradniach.
pre Cicu,
nie Cica, ona nemá problém s chrbticou,ponúka rôzne medené produkty.....ktoré Ti vraj majú pomôcť !?!?
bio,aj ty máš taký problém s platničkami? Odkiaľ si?
Ahojte,ja som mala operáciu L5/S1 v máji 2007.Po pol roku som začala mať znova bolesti v krížoch.Urobili mi MR a zistili herniu disku L5/L4.No už sa ďalšej operácie bojím.Kúpelnú liečbu som absolvovola v Lúčkach.Bolesti cítim a beriem Ibalgin a Tralgit kvapky.čau ela
Ahojte platničkári,prečitajte si o pilatesových cvikoch na : zdravie.pravda.sk