Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

matino30

cica11 ,,,
podal somsi pred casom,ziadost o plnenie positky zivotnej spolu s urazovym poistenim,,stal sa mi uraz hernia disku L5/S1,,,cakam ako sa k tomu vyjadri poistovna ,,,napis mi prosim na @ az mozme dalej riesit ,,,

cica11

mamina42, ja som poistená s deťmi,aj úrazovo.Moja diagnóza,operácia nastala následne po pol roku čo som narazila zadkom o dvere auta.Preto som si požiadala o poistné.Máš podobné skúsenosti?

cica11

Chcem sa prosím opýtať niekoho kto má uzavretú životnú poistku,je po operácii hernie disku,či mu poisťovňa vyplatila nejaké peniaze?Ja som poistená no došla mi odpoveď,že nemám nárok na odškodné.Máte niekto podobné skúsenosti?

mamina42

hahahaha baby ale ste ma pobavili tiez, že aká profesia sa dá v posteli robit.Ak by mi iné neostávalo dala by som sa na to mozno:-) aj ja som na ciastocnom invalidnom, minulý týždeň mi prišlo rozhodnutie. O dva roky pojdem na posudenie. Mám sedavu robotu a domov chodím ako zbitý pes.Pomahaju mi cviky, tie ma este dokazu postavit na nohy.Len keby som mohla si zacvicit aj v robote,ale nieto kde. Cakam kedy kolegovia odídu na obed a vtedy si dám dokopy stolicky a trošku si lahnem.Taká hamba, ženemámemy zeny na taketo prílezitosti vytvorené podmienky, a to pracujem v štátnej správe:-))) ktorá sa ohána ako sme tu pre ludí, ale vlastných pracovníkov nie!! Majte sa pekne a drzte sa

cica

ozaj pobavilo to aj mňa,zchuti som sa zasmiala.Som vyučená predavačka,takže túto prácu robiť nemôžem.Teraz som sa prihlásila na kurs angličtiny.V škole som sa učila ruštinu,dúfam že ju ešte niekedy využijem.No a toto počasie mňa poriadne trápi,cítite to aj vy ostatné?

lea

:-) ale ma to nieco do seba - teda principy tej prace - pracovat z domu, nemusiet vela sediet ani stat. tieto podmienky vsak mozu splnat aj ine povolania, ktore sa daju vykonavat z domu: sukromny ucitel (jazykov, hudby), prekladatel, tlmocnik, uctovnik.. myslim, ze treba vylucit zamestnania, kde sa iba stoji (predavacka, kadernicka) a iba sedi (sofer, pokladnik) a samozrejme tazke fyzicke prace (stahovak, stavbar).. no nezostava toho vela, ale vylucovacou metodou sa da na nieco prist

adriana

tak teraz som sa z chuti zasmiala. Asi sa to na posudkovej spytam, či si mam najst prácu podobného druhu:))))))