Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
caky,no ktovie či by to poisťovňa zaplatila,je to predsa už cudzina.Aj prevoz po operácii by musel byť sanitkou.Ak dačo zistíš daj na nástenku:-)
Všetkým ,,vertebropatom" želám príjemné vianočné sviatky,úspešný nový rok 2009 a pokiaľ možno bez bez bolestí!
PRAJEM VŠETKÝM ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOČNÉ SVIATKY A V NOVOM ROKU ,,2009" HLAVNE VEĽA ZDRAVIA,MENEJ ZDRAVOTNÝCH PROBLÉMOV. ahoj cica11
Angelina ja cvičím len ľahšie cviky,nemôžem moc zaťažovať telo.Na rehabilitácii mi ukázali čo treba cvičiť.Bolesti mám,dajú sa zatial vydržať,no aj deti a manžel ma šanujú,tak to lepšie znášam.Bojím sa čo bude ďalej.
Ahojte, pozrela som si tu lavičku...ide asi o tzv. trakcie. Aj mne to odbodná neurologička odporúčala, ale keď som prišla do nemocnice tak mi to nerobili-pýtala som sa lekárky,že prečo, tak povedala,že to nie je potrebné,že to musí byť pod dozorom lekára a že cvičenie má väčší účinok...videla som to ako to robia rehab. sestry jednému pánovi...nebolo to však celkom dole hlavou,ten záklon nebol až taký prudký...a koľko minút visel dole, tak potom toľko minút musel byť vo zvislej polohe...toľko moje skúsenosti...ale kde je pravda to naozaj neviem....ale verím,že my,čo máme bolesti skúsime naozaj všetko...prajem pekný podvečer
Mohlo by to pomôcť zmierniť tlak na platničku, aby sa nevytláčala von. Tak by ma zaujímalo, či to pomáha.
Mohlo by to pomôcť zmierniť tlak na platničku, aby sa nevytláčala von. Tak by ma zaujímalo, či to pomáha.