Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

triniti13

MAKARONKA

ale ja som ti poslala mail, len si sa neozvala. dostala si ho?

MRSKA

kedy uz konecne ides na tu operaciu? stale ten termin co si pisala? ked ti spadne noha, som zvedava co si na teba vymyslia potom. hladaj aj dalsich lekarov, aby nebolo neskoro.neskutocne dlho s tebou riesia.

MODRACIK
ta lampa uz myslim nepomoze. je to dobra vec, ale nie v takom stadiu ako ma mrska alebo makaronka. mne ju davaju po operacii, ale skor na hojenie rany.
aj ked sa hodi asi na kadeco.

modracik

Dievcata, su to hrozne bolesti, ktore tu opisujete!Neporadil Vam ani jeden lekar,aby ste skusili svetelnu fototerapiu bioptron?Je idealny na taketo tazkosti.Mrska:Uz ked je to take akutne, ze je potrebna operacia, tak sa neda nic robit, ale po nej rozhodne treba pouvazovat nad tymto domacim lekarom.MOzes sa opytat lekara aj v RK, kupovali od nas viac kusov,myslim, do vojenskej nemocnice.Drzim palce.Ak chcete viac informacii,rada poskytnem cez meil.

mrska

ahojte.ako vidim už tu davno nikto nebol.asi su všetci na dovolenke.Tak akp ste mi poradili,skusila som ešte neurochirurgiu v Ružomberku.Tam ma možu operovat už v septembri.Ešte ma poslal na MR,vraj či tioe platničky viac nepraskli.ak ano tak mi ich musia obe vymenit,ale najradšej by ich nemenil,ak to je take ako bolo tak mi tam daju neaku fixaciu.hovoril že to už je akutne.začala ma už dost bolievat aj prava strana.hovoril že ak nastava svalova slabost je nutna operacia čo najskor.tak uvidim.tak sa vsetci majte.ahoj.

mrska

ahoj bianka.tak to presne sa stalo aj mne.doktor sa ma pytal je lepsie vsak,a ja ani nie,a on ale ked takto pohybete driekom ustupilo to,a ja nie,oni asi nasilu chcu presvedcit cloveka ze je ok.a tu ihlu som nevidela,ale som si to domyslela lezala som na bruchu,hlavu sklonenu a robte co chcete.ale co pocujem tak malo komu to pomohlo.no skusaju.trak pekny a bezbolestny den.ahoj.

bianka117

dievčata, mne facetovy obstrek robili pod rengenom tiez, samozrejme som vyzerala ako blbec, lebo bol bez učinku, len sa ma všetci pytali, či sa citim lepšie, okrem bolesti v pichu ziadne zlepšenie, dokonca ma uz ani nevyviedlo z miery, ked mi ukazali tu dlhokansku ihlu, ktoru mi išli do chrbta vrazit. Musite verit, ze raz bude lepšie, i ked to je tazke.

mrska

ahoj bosulka.ano.pisala.ale som to zmazala lebo som tam mala cerveny vykricnik,ze to asi moze byt nebezpecny mail.co chcela.patri tu medzi nas?asi nie.ak mas chut mozes mi napisat.ja som len trochu povysavala,nachystala na varenie a som hotova vsetko ma boli.tak ten fasetovy obstrek mi vobec nezabral.tak trpim dalej,ide mi nohu urvat.vonku je tak krasne,ludia si to uzivaju.no su na tom aj horsie.cauko.

mrska

ahoj makaronka.tak to sme mali to iste.sestricka povedala ze dnes by mi malo byt lepsie,a ono nic.vraj ked pridem na kontrolu 11.9,tak sa ma bude doktor pytat ake to malo ucinky.lavu nohu mam drevenu uz davno ale z tej pravej to preslo,aj pichanie v krizoch na pravej strane,lebo tam som nemavala az take bolesti.najhorsie je ze na lavu nohu si uz nemozem obut ponozku.keby si videla co tu dorabam.tazko sa mi ohyba,som cela neaka drevena.a to sedenie,to mi robi problem asi uz 2-3 tyzdne.ja mam 34 r. a kazdy na mna cumi ze chodim ako slimak,a kde mozem tam sa chytam niecoho.ale co narobis.pekny den.

makaronka123

Mrska

mne stŕpli nohy ale povedali mi, že do 24 hodín odtŕpnu. Bolo mi povedané, že sa bolesti zmiernia. Ja som však mala fasetovú blokádu bez efektu. Mala som len drevenejšie nohy, prvý deň. A nepýtala si sa, čo ďalej a čo od toho čakajú?