Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
bosulka:
zlato ty v tom mas nejaky chaos, nie mrsky dcera ma narodky, ale moja a v den ked ide henemene na operaciu.chaapes? chod si oddychnut :)
henemene:
tak toto ma fakt uz skoro kazdy aj ja:) jeden steh a mas to:) na pocudovanie si nejaka kludna, lebo my sme tu vsetky pred operaciou pekne stresovali :)
nie je lepsia operacia po porode? to sa len pytam.teda len uvazujem. budes mat dost zataz s babom ked bude v brusku.ale drzim prsty, aby to vyslo hlavne OK a bola si fit co najskor.
mrska:
a ty co nic dnes nepises? hadam nie si dolamana z toho pocasia :)
henemene
no tak to som zvedavá, ja tam idem na kontrolu a na konzultáciu s L5/S1, kto ťa bude operovať?
trinity
ja už pre istotu kopírujem niky, ja som asi naozaj niečo výnimočné, mala som aj tie lieky čo tu spomína hemene a nič,
sme tu nejak prepojené:-) ja som mala úraz kedy má mrskina dcéra narodky :-)
triniti 13
operovat ma budu v NZ a mam HE disku L5 S1, taka klasika, myslim ze su tu ludia na tom ovela horsie.
pre operaciu som sa rozhodla pretoze by sme chceli mat este jedno dieta a v takomto stave sa to fakt neda.
hlavne nech je to uz za mnou ved som to dost dlho odkladala.
MRSKA:
ty uz to len konecne maj za sebou :)na predoperacne mas naozaj este cas, lebo ta potom zase nezoperuju ze mas stare vysledky. ale meter uz strihat mozes :)
makaronka:
mna dnes podozrivo nic neboli:)len tie moje prsty na rukach. vraj to moze byt z anestetik alebo reuma. dobre? toto som este nemala :)
henemene:
moje nervy komplikovany nick mas :) ty mas operaciu rovno na narodky mojej dcery. to si budem pamatat. potom nezabudni podat info :)
kde ta operuju? a co?
Zdravim vsetkych platnickarov. ked som objavila tieto prispevky velmi som sa potesila. zijem s touto diagnozou uz 5 rokov a liecila som sa infuzkami, obstrekmi a ine ved to poznate. pred mesiacom som sa rozhodla, ze sa dam operovat termin mam 15. 10. velmi mi pomohli prispevky o tom ako je to pred operaciou a po nej. vela ludi sa tu pyta ake lieky komu zaberaju, preto som sa rozhodla prihlasit, neviem ci niekomu pomozem alebo nie ale mne donedavna zaberal aulin granulovany a mozem povedat, ze viac ako myolastan. momentalne neberiem nic lebo to uz nema zmysel.
Mrska
určite to dobre dopadne, neboj:)
bosulka
odpísala som na mailík:)
Držte sa aj v tomto hroznom počasí (au au, všetko ma bolí).
ahoj makaronka.Budu ma operovat v Ruzomberku.dufam ze to dobre dopadne a ja pocitim ulavu.ahoj.
mrska
tak to je dobrá správa. A kde ťa budú napokon operovať? Tie predooperačné určite zvládneš, pretože vieš, že je to pre dobro veci. Držím palce.
ahojte dievcata.tak dnes mi volali a novy termin mam 16.10.zajtra si zavolam do poistovne,nech to rychlo poslu naspat.idem si zacat vybavovat predoperacne.len neviem ako ked nevladzem chodit.to zas bude trapenie.aj som rada ze sa to uz pohlo,aj som dostala strach.tak sa majte fajn.