Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

henemene

ahojte
bola by som rada keby mi ta operácia pomohla už mi bijú biologické hodiny.
Vy aspoň viete čo sa vám stalo, že máte takéto problémy ja ani neviem.
Ked sa mi narodila dcéra tak som asi po pol roku dostala bolesti do nohy vôbec som netušila čo to je tak som s tým nikam neišla ale raz ma skolilo k zemi a nemohla som ani vstať, chrbticu som mala do oblúku. Potom nasledovali všetky vyšetrenia a bola diagnóza jasná. Liečila som sa každý rok v nemocnici na chvíľu bol pokoj a potom dokola. Lekári hovorili, že ak s tým dokážem žiť tak sa nemám dať operovať ale už prišiel čas keď sa s tým žiť nedá ako samy viete. Aj moja dcera ma 1.10. narodky 6 rokov tak to ešte s nou budem. myslíte, že do vianoc už budem fit? ešte by som chcela vedieť, že či po operácii budem musieť chodiť na nejaké rehabilitácie aj mimo domu a či ked sa preberiem z narkózy budem mať veľké bolesti? Ďakujem

mrska

ahojte.bosulka-idem na posudkovu 7.10,a obvodak mi hovoril ze sa uz bude vybavovat dochodok.ale od 10/2008 som na pasudkovej nebola ani raz.trinity,dik za radu,az mi to vyvolalo usmev,ze spievaj si.momentalne vela citam,ved co ine pri lezani.ale vyskusam,dufam ze nepridu policajti ze mi niekto ublizuje.caute.

triniti13

henemene:
uz som to pochopila,dik za vysvetlenie.:)ono ak to dobre dopadne,tak by mohol mat aj pravdu. to je fakt.zahojena by si za tu dobu mala byt.

bosulka:
ty si mala uraz 17.?:)uz si to budem pamatat aj ja:) ja som mala 3.10.to co oktober je tak rizikovy mesiac ?:)

mrska:
vydrzat, vydrzat,vydrzat. spievaj si :)

bosulka

mrska

moja už to nejako vydrž, teš sa z toho na vianoce už budeš fit
teba ešte nevolala posudková? ty budeš mať tuším už tiež v okt. rok, nie?

mrska

tak caute baby.no ja som konecne tu.cely vikend som mala takze som vobec nemohla chodit,len nutne a obchytkavajuc vsetky steny a nabytok.a vcera sme mali navstevu a ja som lezala v obyvacke,bolo mi to take blbe...dnes je to trochu lepsie,dala som aj psovi.vcera som mala pocit ako ochrnuta,tie nohy boli take cudne.ale ani dnes to nebude slava,vyzliekla som paplony,ale zbytok asi nezvladnem,uz to nabera na sile.ozaj moja dcera je narodena 22.10,nebudem doma na jej 16-tiny.a 17.10 sa vydava neter,ale ja uz nic neodkladam,lebo to je strasne.na tramale uz ficim ako na cukrikoch.skusala som aj aulin-uplne nic,aj diclobene-nic a bolel ma zaludok.u nas je teraz pekne.ja som stale len doma,ani do obchodu nevladzem,uz aby som to mala za sebou a aby som mohla ist na prechadzku...caute.

bosulka

trinity

rozhodne Rubín klikni Dudince Rubín, je tam fotogaléria a nezabúdaj, že chrápem, len dúfam, že mi nebudú operovať každé tri mesiace niečo

dievčence, všetkým pekný víkend

bosulka

trinity

ja viem niečo o čom ty nie:-) mrsky dcéra má narodky v deň kedy ja som mala úraz, tá sa musí šúlať keď to bude čítať

henemene

ja som po operácii krčnej, robil ma profesor v júni a dúfam, že mi ešte spraví aj L5, poprípade ešte dokončí C6/7 a pri mojom "šťastí" sa určite ešte nájde

henemene

bosulka
operovat ma bude dr. Kollar on je ortoped ale uz robi aj na neurochirurgii
teba este neoperovali?
konzultacie robi v Suranoch

triniti13
kludna som asi preto, lebo je to este daleko a su tu ludia ktori su na tom ovela horsie uvidim neskor ale ked sa mi dostavia bolesti ako napr. v stredu (pocasie) tak je to des
triniti asi si ma nepochopila to babo by som chcela nejake dva roky po operacii ak to dobre dopadne, doktor hovoril, ze ak to dobre dopadne a ja budem poctivo cvicit tak by to mohlo byt aj za rok apol tak uvidime to je este hudba buducnosti