Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
Ahoj mucike to je fakt ze uz som sa dlho neozvala,ale stale je to o tom istom. Presne ako pred operaciou aj pred prvou aj druhou. Cize stale chrbat a noha. Chrbat medzi lopatkami-no proste cely az ku krizom.Noha od zadku smerom dole-za kolenom po lytku a na prsty,a taka cudna bolest na chodidlach a prstoch z toho jeden uz davnejsie opuchnuty. Nezda sa mi to vsetko-mam uz rok dg.osteoartroza cize urcite to suvisi. Cvicim stale,pridala som aj cviky s cinkamipostojacky. POkrcim nohy spevnim brucho podsadim panev a pritahujem skrc.predlaktim k sebe,potom vselijako menim smery. Dufam ze chrbat to spevni...
Toho 17.6 je ta kontr.v ruz. Bude to uz 9tyzdnov ale len preto ze Durny ma dva tyzd.nejake skolenie ci co.
Mucike kolko ti uznali inv.?To zasa nepises a odo mna chces stale novinky., Inac chodim uz autom do senca tiez vybavovat-to teda je nieco. Chcu same papiere.
A do rob.nejdes lebo nevladzes tolko sediet ako si pisala? No daj vediet co porabas? Pa majte sa vsetci.!!
angelina_c ahoj
kto ta na tej ortopedii v NZ operoval?
miro70,
mozno by si pred operaciou mohol este skusit nucleoplatiku, ja som dnes bola na konzultacii u doktora v ruzinovskej nemocnici, ale vraj mne to uz robit nemoze, lebo som po operacii, ze to prichadza do uvahy iba u ludi, ktory este operovany neboli. Robi to doktor Tisovsky a mozno este aj to by bola moznost. skus sa popytat
Miro70 mozem ti povedat ze som 2 roky po operacii L5S1 tiez som bola v NZ ale na ortopedii a som spokojna,neda sa to ani porovnat!!!na toho doktora som zohnala kontakt cez tuto stranku a operoval ma do tyzdna po konzultazii s nim.....dufam ze budes aj ty spokojny,ale musis potom stale cvicit!! :) prajem vela stastia!!!!
Ahoj,Miro70
Je mi ľúto že máš taký problém,ale celkom Ťa chápem ,lebo ja som tiež rok bojovala z obvodnou,ináč všetko som si sama pozisťovala a vybavila.
0356912617 je číslo na sekretariat prof.Rudinského.Poviem Ti,že je to ale veľmi zdlhavé,kým Ťa objednajú.
Možno by som skúsila Ružomberok,keďže o ňom písali dievčatá na fóre len to naj,rozhodne sa tam asi skôr dostaneš,aj ja sama som o tom uvažovala ak by bolo treba ísť na ďalšiu operáciu.
Kontakt na nich nájdi v predchádzajúcich príspevkoch.
Prajem Ti veľa, veľa trpezlivosti pri vybavovaní.
A nedaj sa odbiť,ide predsa o Tvoje zdravie.
ahoj Kaca 1
Moj neurolog ma poslal na neurochirurgiu(v Nitre) tam som bol pred tyzdnom a prisli na to ze na operaciu je neskoro za ten rok co sa vlacim po nemocniciach a ozonoterapii a rehab...my vznikla na L5S1 a TH 10-11 osteochondroza a Schmorlov uzol L4/5 takze smola...takze moj obvodak chce este dalsiu konzultaciu asi aj preto ze to bude uz rok PN jeho rozhodnutie nechape ani moj neurolog...som s toho znechuteny rok a nic s toho ani zdravie ani €
Miro70, ahoj,ja som bol OP v NZ ale na ortopédii, tiež na L5S1. Môžem len doporučiť.
Ahoj,Miro70
Bola som operovaná v NZ ale nebola som u žiadneho neurologa,ale na neurochirurgii.
Kontakt na nich nájdeš na ich stránke,klikni si na nemocnica Nové Zámky.
Čo Ti odporučili v Nitre?
Prečo to rieši obvodný a nie Tvoj neurolog?