Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
miro70,
mne to robili v statnej nemocnici v BA a tiez ziadny efekt. ale robia to aj naprv v Ruzinove. PRT-cko by mali robit vlastne v kazdej nemocnici, presne ako mucike hovori.
Ďakujem každému. Po operácii Vám dám vedieť, že ako to dopadlo.
Ahojte všetci,,mám ísť na zákrok PRT(kortikoidy pod CT na koreň S1)odporúčanie z NZ (včera som tam bol)vraj to robia v Nitre dnes som sa dozvedel že nie už v Nitre ale v NZ mudr. Filipský :)a napokon som sa prepátral že je až v Poprade...tak Vás prosím ak máte nejaký iný kontakt kde to ešte robia tak napíšte Ďakujem Miro
agiii,
urcite ano.
Ahoj,
tiež som poistenec Dôvery a s platením operácie nebol žiaden problém.
Ahojte!
Ďakujem za odpovede. Zatial nemám žiadne skúsenosti s operáciou. Dúfam, že všetko dopadne dobre. A nevie náhodou niekto či poisťovňa dôvera platí operáciu?
Agii,
Ešte som zabudla,robia to samozrejme pod narkózou,aj keď sa to vraj dá s lokálnym umrtvením.Počula som,že to veľmi neodporučajú,pretože to môže pôsobiť zle na psychiku(všetko to osekávanie je počuť)
Ak máš nejaké skúsennosti s operáciou,myslím negatívne,treba to povedať anesteziologovi.
Bola som operovaná v Júni a potom v Októbri v N.Z. a môžem Ti povedať,že po prvej operácii na gynekológii mi bolo zle 4 dni až na 5.deň som konečne aj čosi zjedla.
Spomenula som to lekárke a veruže po tejto operácii som bola v pohode.
Takže sa dá pomôcť.