Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

veeveerkaa

mucike,

joj, francuzske palicky a ortezu? juj, no ale tak ked sa dokazes aj bez nich hybat, tak je to potom fajn...

sice uspavat ma nebudu pri tom pr-cku, ale umrtvia mi to. vtedy to vobec necitim, ze co mi tam pichaju.

dakujem mucike.

a dajte vediet ako, kde ste boli s motylikom :) zabavte sa!

motylik17

mucike,
poslala som ti mail este raz...zajtra plati -o 17.30 pri vchode do Billy, budem vo svetlom - kremovom. tesim sa

mucike

veeveerkaa

PN vobec nemusi byt rok , staci ak je stav dlhodobo nemenny , a nas stav uz nikdy lepsi nebude , aspon ja tomu neverim.
S nohou viem zit , len krivam , zakopavam a vytkynam si clenok , mala by som chodit s dvoma FR barlami a 2 ortezami na nohe....no uz ma vidis ....
tak ti zajtra drzim palce , ja uz by som na to nesla , museli by ma uspat...au.

agiii

drzim palce ! drz sa !

mucike

motylik17

alebo len mi potvrd tu ze zajtra to plati , o 17.30 ? na parkovisku pri Bille , ako je to Zdravotne stredisko a Segnerov ulica.
ako ta spoznam ? ja pridem na striebornom fiate.

agiii

Ahojte!
Zajtra už idem do Nz. V piatok ma operujú. Keď bude internet- WiFi- v nemocnici tak dám vám vedieť, že ako dopadla operácia. Pekný deň!

veeveerkaa

mucike,

idu mi robit to PRT-cko ambulantne. zatial mi ho vzdy robili ambulantne. tlacia mi tam tie zrasty na nerv, tak to boli, ale da sa to uz celkom zniest. dnes som bola u mojho lekara, co ma operoval na kontrole a povedal, ze som velmi mlada na dalsiu operaciu a ze ked mi tie zrasty vyoperuje tak to sa neda zarucit, ze sa budem citit lepsie, ze nebudem mat bolesti. ze to je vrodena vec a ked uz sa mi raz urobili tak po dalsej operacii by mohli byt este vacsie. takze mozem nastupit do prace. nemoze mi to nijak ublizit, len teda nejak tu bolest musim prekonat. ono tie zrasty vraj zvyknu casom povolit. a cvicenie mi tiez velmi pomaha. cvicim aj rano aj vecer + teraz mavam este aj rehabilitacie v niektore dni, takze verim ze to bude ok. budem musiet sice trosku zmenit pracovny rezim, nebudem moct stale len sediet, ale to sa da vyriesit. chcela by som teda niekedy v priebehu augusta nastupit.

to stretnutie nemusite kvoli mne presuvat, sak stretnut sa mozme aj niekedy potom, vsetky tri sme z ba, takze to problem iste nie je.

inak uz si vybavujem invalidny, len neviem ako to je, ze ked ja nastupim do prace este predtym ako mi uplnynie rok pn-ky. bude mi tam par dni, mozno nejaky ten tyzden chybat, aby to bol cely rok, ze ci mi ten invalidny daju.

mucike a ty s tou nohou dokazes v pohode zit, ako v takom zmysle, ze nerobi ti to nejake velke problemy? ako urcite ano, ale zvladas robit kazdodenne cinnosti?

aneta57, vsetko najlepsie k meninam dodatocne. snad si dobre oslavila :)