Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

mucike

a inak baby kto by sa chcel stretnut ...tak najblizsie dva tyzdne mam volno , padla mi dovolenka , nemam ist skym :o(( nechce ist niekto ? :o)

mucike

veeveerkaa

ahojky,
v kancelarii bude posudkovy lekar a jeho asistenka - zapisovatelka , u mna to bolo tak , ze mi zacal citat vsetky moje diagnozy , dokonca aj take ktore na tlacive - Zistovacia prehliadka neboli uvedené , napr. ze ked som mala 12 r. tak som mala odrezane prsty na ruke a prisite ...tak neviem asi komunikuju este aj so vseobecnym , alebo posudkovy ma k dispozicii celu tvoju kartu ?....ked docital tak sa opytal ze ci to suhlasi ,potom sa ma opytal ake mam problemy ...dlhe sedenie , chroma noha a tak ,....vobec ma nevysetroval , len videl ze krivam ...potom mi hned povedal ze podla tabulky to je 45% a ze do 2 tyzdnov mi dojde aj pisomne vyjadrenie , to bolo 31.5 a doteraz nic ....ale uz mi volali zo soc. poist. ze este nieco treba dolozit ...tak asi sa tomu niekto venuje....drzim palce , ....moj posudkovy bol v pohode...

veeveerkaa

ahoj mucike,

buduci tyzden idem na lekarsku komisiu kvoli invalidnemu dochodku, vies mi povedat ako to tam prebiehalo? a kedy ti oznamili vysledok, ci ti ten dochodok priznaju ci nie? hned vtedy alebo nejak dodatocne postou?

agiii,

ako sa citis teraz s odstupom po tej operacii?

veeveerkaa

ahoj mucike,

buduci tyzden idem na lekarsku komisiu kvoli invalidnemu dochodku, vies mi povedat ako to tam prebiehalo? a kedy ti oznamili vysledok, ci ti ten dochodok priznaju ci nie? hned vtedy alebo nejak dodatocne postou?

agiii,

ako sa citis teraz s odstupom po tej operacii?

agiii

Ahojte!
Na 6. deň ma prepustili na moju prosbu. Ešte deň by som tam musela byť, ale všetko bolo v poriadku tak som mohla isť domov.

veeveerkaa

ahojte,

ja som uz ztp obcan, dostala som ztp preukaz ale o tri roky musim znovu na komisiu.

agiii,

to je super :) teraz uz len cvicit, nech sa to da uplne doporiadku :) ako dlho si bola v tej nemocnici?

agiii

Ahojte všetci!
Už som doma. Všetko je ok. Nemám ani bolesti. V pohode chodím. Ani v nemocnici nebolo to také zlé.

mucike

veeveerkaa

stretko bolo asi do 20tej , a ano akurat zacalo prsat tak sme sa skovali do kaviarne.

motylik17
tak ako zmerala si si obvod stehna ?

veeveerkaa

mucike,

v pohode. nebolelo to.

dlho ste boli s motylikom? akurat v tom case zacalo liat sa mi zda. som na vas myslela, ci niekde nemoknete v tom lejaku...