Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

miro70

ahojte tak ešte jednu otázku,ako dlho sa maródi po operácií, keď som si čítal príspevky staršieho dátumu tak skoro som odpadol že aj rok, som síce na čiastočnom ale s toho sa nedá vyžiť....ďakujem (vážne som s toho na prášky a ako som čítal nie som sám).

miro70

zdravím všetkých už som sem dávno nepísal ale kedže idem na operáciu mám pokročilú chondrózu disku nejaké tie výrastky atď.(L5S1) chcem sa len opýtať má niekto skúsenosti s operáciou chrbtice v Žiline, a ešte kedže mám tu chondrózu disku v pokročilom štádiu musí sa platnička meniť?? môj neurológ mi to v tej rýchlosti neobjasnil hneď ma objednal na operáciu...

cesnak

gloria s,ja som sa chcela opytať,ako sa citiš po operacii?si na čiastočnom invalidnom dôchodku?ja som učitelka v MŠ a viac pridruženych chorôb..ja som o tom počula ako sa rozpravaju v nemocnici..

gloria s

Ahoj Cesnak, tak som rada, že to už máš za sebou a že to dobre dopadlo. Dúfam, že budeš čoskoro fit :-)

cesnak

gloria, dakujem za podporu..operacia 6.4 dopadla dobre,bolesti sa nedaju porovnať,preto ak niekto ma odporučenu operaciu,,neodialujte,,,je to ulava,bola som operovana v NZ,starostlivosť lekarov a sestier je na velmi dobrej urovni,,lekar o ktorom sme si pisali gloria,ma operoval a bol OK,,proste patri im velke ,,DAKUJEM,,

veeveerkaa

ja som tiez mavala take bolesti, strpnute nohy som mala uuuplne stale. krize ma boleli tiez stale, nevedela som sa predklonit, tahalo ma to a bolelo v zadnej casti stehna. ked som lezala, tak som nevedela dvihnut nohu do vysky, bolest ako ked je pricviknuty nerv. nastastie operacia mi to vyriesila. bala som sa, ale nakoniec som aj rada, ze som na nu isla. aj ked teraz mam tie zrasty, ale je to urcite mensie zlo ako tie prasknute platnicky predtym.

drzim ti palce, nech sa ti to zlepsi po ozone! a daj vediet

141979

ahoj veeveerka,som rada že si my odpísala ja som to pozerala v papieroch a tiež je tam napísané L4 L5 ja neviem ale ked ráno vstávam mna furt bolia chodidla a nohy tiež a chodidla my trnú a kríže bolia a cítim také tahanie krížov ked sedím.Potom napíšem ako som dopadla po tom druhom ozone.Idem 28.4.2011

141979

ahoj veeveerka,som rada že si my odpísala ja som to pozerala v papieroch a tiež je tam napísané L4 L5 ja neviem ale ked ráno vstávam mna furt bolia chodidla a nohy tiež a chodidla my trnú a kríže bolia a cítim také tahanie krížov ked sedím.Potom napíšem ako som dopadla po tom druhom ozone.Idem 28.4.2011

veeveerkaa

141979,

ja som k nemu chcela ist, a ked som mu volala, ze aky mam problem zdravotny, tak povedal ze v DS to robi pod CT-ckom a tu v BA bez neho.
Mne pomohol, ale len ciastocne. Ja som bola pred rokom a pol operovana na dve hernie disku - L5S1 a L4/5. v NZ ma operovali, mala som ich prasknute tiez obe. a tlacilo mi to na nerv do pravej nohy. nemohla som na tu nohu stupat od bolesti. operacia mi pomohla, ale spravili sa mi zrasty v mieste rany, takze to co tlacilo predtym sa operaciou vyriesilo, ale spravili sa mi tie zrasty a zacali na nerv tlacit tie. tak kvoli tomu som isla na ozon. pri tych dvoch, co mi pichali v Ziline som spozorovala aj ucinok, ale pri tom, co mi pichli tu v BA ani nie. teraz som 11 mesiacov od posledneho ozonu a je mi lepsie. bolesti mavam stale, hlavne pri zmene pocasia ale da sa to zvladnut. musim to brat pozitivne, ale urcite sa mi velmi polepsilo po operacii. Teraz by som chcela ist este na jeden ozon do Ziliny ale neda sa tam dohodnut termin...
drzim ti palce!

141979

Ďakujem Veeveerkaa,ja som z Trnavy a uvažovali sme s kámošku že by sme tam išli o hodinu skôr možno by som to stihla pod CT.Neviem prečo ma objednáva na piatu.On to asi robí po svojej pracovnej dobe,sestričky sú tam neni.Doktor Koník je tam vtedy sám.Neviem jak dlho on toto robí.Mám kámošku a tej to robil pod CT,ale ona to má viac vysunuté.A veeveerkaa chcem sa Ťa opýtat tebe ten ozon pomohol?Inak ja mám aj prasknutú platničku.