Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
www.mri-trnava.com tento odkaz nefunguje ale skus to tel.číslo
MRI s.r.o. magnetická rezonancia
www.mri-trnava.com
Ružindolská 14
033/534 05 71
Ahoj dúfam že tento odkaz ti pomôže,,www.cee.siemens.com
Ahoj miro70 dakujem Ti za radu velmi si my pomohol,mna aj napadlo,že ked sa budem objednávat do dunajskej stredy na ozon tak som sa chcela opýtat toho doktora či tam sa nedá objednat na Ct,lebo určite ho tam majú, v piatok mu mám volat,čo povieš na to? že by som sa ho to spýtala.Inak som z Trnavy nevedel by si my poradit kebyže v tej dunajskej nemali skorší dátum kam mám volat?vopred Ti dakujem
Ahoj,na CT by som sa nespoliehal ak máš dobrého doktora tak nech ti dá žiadanku na MR(magnetická rezonancia)neviem síce odkiaľ si ale pozrieš sa kde v okolí sa robí a objednáš sa tam kde to bude najskôr ver že sa to dá(ja mám za 2 roky 1xCT a 4xMR)..ale čo najskôr sa dohodni s lekárom nech ti vypíše tie papiere na sociálnu poisťovňu...nemusíš vôbec čakať kedy bude rok PN a keď ten papier zanesieš na soc.pois. oni ti dajú ešte viac papierov a postupne si budeš vybavovať to čo nakážu a vtedy ti aj povedia kedy a kde bude asi komisia ja som čakal 5 mesiacov teraz vraj ešte viac..je toho dosť ale dá sa to(ja som tam dostal papier čo všetko potrebujú tak som len pekne podľa toho všetko obehal).
miro70 ahoj ja idem 3.júna na posudkovú,lebo my končí jeden rok.Mám L5 S1 a prasknutú platničku ale neni som po operácii.Bola som 2 krát na ozone v dunajskej strede ale kríže ešte cítim aj nohy ma tahajú a chodidlá my trnú a bolia.Teraz chodím na infuzie.Mne obvodný povedal,že musí vyplnit papiere na invalidný.Čo by si my poradil Ty ohladom toho vybavovania čo treba vybavit alebo ako je to,lebo ja neviem.Prosím porad my.A ešte podotknem že ma bolí krčná chrbtica a v auguste idem na CT.