Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

mucike

Ahojte ,

tak som bola na prehodnoteni v ocialnej poist. a ponechali mi ID 45%.

miro70 ..ja som nebola na ozone asi si ma s niekym pleties :o) ako ti je ?

miro70

Ahoj mucike, ja mám 40 rokov a to som si my slel že som mladý na to aby som mal takéto problémy s chrbátom a ty že 29 to je fakt nešťastie...ja zatiaľ mám tiež 45% ale bez operácie tak si počkám čo my povedia keď som už po operácií a zatiaľ to moc slávne nevyzerá...ani si nevieš predstaviť ako by som bral zdravý chrbát a mohol pracovať už 2 roky nepracujem...jediné šťastie že zdravotné si platím ako samoplatca takže keď som teraz po operácií na PN nemám stres skadiaľ €...

mucike

miro70

a este k tym percentam ...ja mam 45% som po operacii s ochrnutou pravou nohou.....tak neviem ci davaju viac ...

mucike

miro70

a este k tym percentam ...ja mam 45% som po operacii s ochrnutou pravou nohou.....tak neviem ci davaju viac ...

mucike

miro70

mucike

miro70