S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((
Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
frontman tvoje rady neignorujem ale prisiel si s nimi trochu neskoro pretoze priatel o tychto mojich uvahach nevie,pred nim som stale to co predtym ako som uz pisala,toto si riesim len ja sama so sebou.
tak ako ja nevidim priatelovymi ocami tak ani ty nevidis mojimi.
Aspon vidis,ze nema cenu radit nejakej zakomplexovanej adolescentke. Je zaujimave,ze si niekto pyta nazory inych ludi a potom za ne ani nepodakuje, ked mu niekto z cistej duse poradi. Co ineho sa da cakat od akejsi luzy.
frontamn: nie každý si musí vziať niečo z tvojich rád. nechaj ju tak, ok?ona sa zariadi aj tak podľa seba.
Dakujem frontmanovi za jeho vystizne nazory.Presne vystihol podstatu veci.
ved som ti poradil, lenze moje rady asi nevyhovuju tvojim predstavam, tak si ich ignorovala.
laura, niet za čo. uvidíš, že všetko bude ok, len mu daj čas, nech sa s tými problémami nejako vyrovná.
dakujem aj barbinke a citatelke,dobre padne ked vidim ze ma niekto chape. citatelka asi vyskusam toho online psychologa,celkom dobry napad,skoda ze som to nevedela skor :)
frontman ja si nic nepotrebujem uistit..jedine co ma zaujimalo bolo ako mu mozem pomoct aby bol zase ako predtym...uz davno sa z neho nesnazim vytiahnut o com bola hadka...
a ty a podaktori tebe podobni sa tu do mna zacnete navazovat ze som egoista len za to ze doteraz mi priatel stale vravel ako ma miluje a chce mat so mnou rodinu a po hadke zrazu ani nevie co ku mne citi...neviem co je na tom egoisticke ze som z toho smutna a chcela by som aby sa vsetko dalo do poriadku.nepotrebujem aby mi niekto stale vravel ako ma miluje,staci mi len ked o tom nebude pochybovat.ale to si ty asi nepochopil a tazko sa to vysvetluje cez internet.
rad si dostala vcelku dost, tak porozmyslaj, co s nimi
ale ak potrebujes len uistenie, ze si v pohode, a ze on robi chybu, tak potom naco sem pises?
citatelka: ja nikomu svoj názor nevnucujem. napíšem, čo si myslím a keď sa to niekomu nepáči, tak už je jeho problém. si myslíš, že ma to baví sa tu s niekym naťahovať?