Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

lucka

ak o tom nechces hovorit, tak na co si sem pisala? len za to ze ti niekto povie svoj nazor a ten nazor sa ti nepaci tak je zly?

laura :(

lucka nie som nijake rozmaznane decko,keby sa jednalo o niekoho cudzieho tak mi je jedno ci mi to povie.kopec krat sa mi stalo ze mi niekto povedal,vies co nechcem o tom hovorit a vobec ma nehryzla zvedavost alebo nieco podobne.ale tu ide o cloveka ktoreho milujem,proste ma boli ked mi place do telefonu a hovori ake je vsetko tazke ako ho uz nic nebavi a nic nema zmysel a ja mu nemozem pomoct lebo neviem ako.
a terajsie jeho rozhodnutia ovplyvnia aj moj zivot a to do znacnej miery.

sisisissi

laura,
lucka ma pravdu, on sa ti mozno casom zdoveri ale je to iste bolesiva tema pre neho a je samozrejme ze sa nechce o nej rozpravat. Kazdy take veci preziva inak. Daj mu cas, bud mu oporou a netlac na neho moja, on sa ti otvori ked bude na to vhodna chvila. Tak vydrz a tym mu pomozes momentalne najviac.

lucka

laura nehnevaj sa na mna, ale kvoli svojej malichernosti, len preto ze nieco nedostanes, ze nebudes vedit to co chces vediet, sa s nim chces rozist, si ako male decko, ktore za kazdu cenu potrebuje dostat to co chces, je to jeho vec, a to ze ste priatelia neznamena ze musiete vediet o uplne vsetkom, kazdy mate svoje sukromie, tak to neries, ak bude chciet tak ti to povie, ak nie tak