Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

kamos

No keby si sa tam pozrela, tak zistis, ze urazat a kritizovat a hovorit to co momentalne nechces pocut mozu byt dve velmi rozdielne veci. Pises,ze si neskusena, ale presne vies co mas ignorovat-to je len jedna z tvojich peral. Preco len na net povoluju pristup takymto individuam, ako si ty?

laura :((

frontman ved vravim ze je to moj prvy vztah a ze nemam skusenosti,lahsie by som mohla byt empatickejsia a vcitit sa do jeho koze keby som vedela o co ide,ale to nechce a ja to nejdem vyzvedat.
o to je to tazsie,hlavne ak neviem do akej miery je to vazne.
uz sa aj mne stalo ze som mala problem a vtedy sa mi zdal hrozitansky no s odstupom casu mi prisiel uplne banalny.clovek v krizovych situaciach rozmysla proste inak.

frontman

laura, snazil som sa ti aspon trochu ukazat, ako je to vidiet muzovymi ocami, si zena, preto ti to bolo take cudzie.
zislo by sa ti trosku empatie voci priatelovi a celkovo muzom.

predstav si ze nahodou viem ale ty asi nevies ze urazanie nie je len o vulgarnych slovach ale to ta mali naucit rodicia to ti tu ja vysvetlovat nejdem.

podakovala som ale to by si si musel poriadne citat vsetky prispevky a nie tu len kritizovat a urazat to dokaze kazdy a netreba mu na to ani vysoke IQ