S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((
Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
No a Co (Laura),
Predpokladam, ze Laura urcite nebude mat viac ako 13 rokov, podla jej rozumovej urovne a otazky na ktoru sa tu vazne pyta.
ako vychadzas s jeho rodicmi?
Laura, neboj vyriesi sa to a neprajnikov a psychosov si nevsimaj.
no a? ja by som bola tiez zvedava, ani jeden z vas neviete ako to maju oni medzi sebou tak myslim ze tie tvoje stupidne reci kamos rozvetvene vo viacerych nickoch su dost ubohe, mozno by si mal skusit este jennifer aniston ta mozno viac zaberie na tomto fore, typujem ze si este pubescent a preto odporucam laure a barbinke aby uz ani neopovedali tymto trapnym prispevkom, a tebe laura drzim palec, mozno ze viem ako sa citis ked nevies co sa deje, poradit ti ozaj neviem to by som potom mohla aj sebe :)) iba cas, to jedine mozno,, papa
cosi som si precitala, a le musim dat za pravdu frontmanovi.
Teba na jednej strane trapi, ze sa on trapi, ale na druhej strane si zvedava, co je to za problem.
Ak ti doteraz nic nepovedal, tak ma pocit, ze to nevyriesis. Alebo nato nemas, alebo nechce riesit on tvoje reakcie.
Myslis, ze on neciti napatie u teba?? Aj ked nanho moc netlacis (pokial je to pravda} Ty mu vlastne komplikujes zivot.
A ked toho bude mat naozaj dost, z kazdej strany problemy, tak zo vsetkym prasti naraz. (to som urobila kedysi ja)
nechaj ho, nech si to riesi sam, bud vesela, mila...nech ma pocit, ze pri tebe ma relax...a mozno to z neho vylezie.
Nie kazdy ma potrebu svoje problemy vytrubit do sveta.
:DDD ste na mile daleko
Uz mi je to teda jasne. Akasi zakomplexovana anorekticka pubertacka sa tu navaza do ostatnych, ktori jej povedia pravdu.
Pubertiacka ma asi problem niekoho normalneho najst, tak si tu zvysuje sebavedomie pisanim nezmyslov.
ved jasne frontman ja viem a aj sa to snazim
jasne, ze viete, ze to vnimame inak.
lenze casto neviete, AKO inak.
laura, nesustreduj sa tolko na to, co sa mu stalo. podporovat ho predsa mozes, aj ked to nevies.