S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((
Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
Prepac Laura, je mi ta naozaj luto, ked uz mas 21.
bew to som sa pytala pretoze ked tak na mna reaguje ako reaguje tiez ma napadlo ci sa to netykalo mna...ale povedal ze nie.
a s jeho rodicmi...no to je tiez trocha hakliva tema...este nas nepredstavil...jediny problem bol ze jeho mamina velmi lipela na jeho byvale a bola nestastna ked sa rozisli tak jej chcel dat cas...a potom zakazdym ked sme to planovali tak nieco do toho voslo...teraz moje prijimacky.
najviac ma zarazilo ked mi pred 3 dnami dosla sms od priatela ze ci viem s kym bola jeho mama na kave..a bum s byvalou :( a ze mu potom vravela aka je pekna,dobra ,mudra :( takze to tiez nepadne vhod.
kamos pre tvoju informaciu a znova opakujem keby si poriadne cital budem mat 21,ci uz tomu veris alebo nie je tvoja vec a na urazanie,frflanie a podobne si prosim ta zaloz svoju temu lebo tu o teba a tvoje mudre rady naozaj nikto nestoji.len co tu dusno robis..
Podla mna to je trocha neprijemnost, ale ked sa ludia dobre poznajú tak by mali aspon tusit ze v com moze byt problem. Mozno by som uvazoval o tom ci si sa tej hadky netykala aj ty... co by bolo dost neprijemne.
Citatelka,
nikto ti nebrani. Mozes sa zastat koho chces. Takisto si mozes mysliet o Laurinom probleme co chces a mozes ho povazovat bud za velky, alebo za maly. Neviem, co si chcela povedat. Tvoj prispevok je trcohu od veci, by som povedal.
Kamos, troska nerada, no musim sa zastat Barbiny, ona chce laure pomoct a co ty? Kolko mas vlastne rokov, bud si este dieta, alebo mas este infantilne sklony moj, prebud sa. Kazdy problem,ktorý človek má, je porblém a ten Laurin je podľa mňa dosť veľky, zrejme si ešte nemiloval, keď to nevieš pochopiť....
Laura, tebe je ako moja, este sa ti neotvoril?Ja som este taku depku nezazila co ma on, to musi byt hrozne. Bud silna moja, potrebuje ta
Barbinka,
mam z teba komplex. Pripadam si pri tebe prilis chytry a mudry.
kamos: to je moja vec, aspoň som regostrovaný užívateľ, na rozdiel od teba. teba vôbec môj nick zaujímať nemusí, ty sa pozri na seba ako sa správaš. no čo kamoško, máš nejaký komplex? porozprávaj nám....
Barbinka,
uz len nik ktory si si dala, vzpoveda o tom, ze ta moc vazne netreba brat.
kamos: tebe sa muselo stať v živote niečo veľmi zlé, alebo si strašne zakomplexovaný človek, keď nič iné nedokážeš len ponižovať a urážať ľudí. ale kľudne napíš aj ty svoj problém, pomôžeme aj tebe. ty tu pomoc potrebuješ tuším viac ako laura a ostatní, ktorých si tu už pourážal.