Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

laura :((

ludia kaslite na neho rozum sa neda naliat lievikom,ked si ho tu nikto nebude vsimat prestane ho to bavit a odpinkne.

feri28

Kamos, nic v zlom ale myslim si o Tebe toto:
Je strasna skoda, ze hlupaci su taki sebavedomi....
A este sa Ta chcem opytat- aku knihu teraz citas??

barbinka

ďakujem citatelkaa, že si sa ma zastala. nechápem vôbec prečo sem ten kamos chodí, keď nič iné nerobí, len každého uráža a nadáva mu. toto nie je prvá téma. skoro v každej má podobné komentáre.

ja neviem ci jeho mama nesuhlasi s nasim vztahom lebo viem ze jeho rodicia sa mu snazia velmi do zivota nestarat,beru ho uz ako samostatneho cloveka...uz mi parkrat vravel ze jeho mama sa ho pytala ze kedy ma konecne predstavi,ze ho zabije ako to bude az na svadbe a podobne...
takze uplne proti asi neni.mozno som naivna ale nemyslim ze ta jej kava bola cielene stretnutie..keby chcela urobi to uz skorej,sak byvaju v jednom meste a neni velke.

frontman

nejde o to, ci to urobi, ale o to, ze ked mu vadia tvoji rodicia (alebo sa ich obava), plus dialka, tak nesuhlas jeho mamy je dalsia vec, ktora je proti vasmu vztahu

frontman myslim ze to neurobi...ta baba ho podviedla a velmi mu ublizila.jeho mama by sa mohla aj na hlavu postavit ale k nej by sa nevratil.

citatelka vcera sme sa porozpravali troska otvorenejsie lebo myslim ze ho to naozaj velmi zrazilo na kolena a uz mi ani len nevladze nic prestierat...a myslim ze som pochopila ako sa citi..
proste ta hadka ho velmi dostala...citovo je uplne na dne,ma pocit ze sa vsetko pokazilo a nic sa uz neda doporiadku. a popri tom sa mu uz aj kazdy okolity problem o ktorom by sme si za normalnych okolnosti pohovorili a vyriesili zda neriesitelny.proste nema silu uz nicomu celit :(
no a tie okolite problemy su dva...jeden su moji rodicia...myslim ze ho maju radi ale asi si ku mne predstavovali niekoho troska insieho,ja neviem.su moc prisny a on sa boji ze ho nikdy neprijmu a ze ho neznasaju.
druhy problem je vzdialenost 200 km je dost vela a je pravda ze teraz sa kvoli mojmu uceniu naozaj stretavame malo,no ono je to vsetko prechodne a dalo by sa to riesit.
vcera sa mi priznal ze uz nevie vydrzat to ze som tak daleko,ze zo zaciatku sa mu to zdalo super ale ze teraz to uz nezvlada a nema silu proti tomu bojovat.ze sa citi akoby ma ani nemal.
vravel ze ta dialka mu zacinala vadit uz aj pred hadkou...len vtedy mi nic nepovedal :(
nakonci sice povedal ze potrebuje cas ale mala som pocit ze je so mnou len kvoli tomu aby som sa mohla este ako tak venovat uceniu na prijimacky,takze so sucitu :(((
ja si uplne viem predstavit ako sa citi ale teraz nemoze predsa robit rozhodnutia ked vidi vsetko 10 krat horsie a tazsie ako to vs kutocnosti je :(((