Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

kamos

Vyzera to uz tak, ze ako Barbinka, tak Laura este asi nestretli toho "praveho".
Satles, viem o com hovoris :-). Asi by sme si rozumeli :-)))

satles

ok cica, si najmúdrejšia,najlepšia a máš úplnú pravdu! - teraz neviem či aj týmto niekoho urážam, kritizujem alebo lížem riť?

barbinka

satles: uhádla si len to, že som citlivá. a ukázala si sa ty. to, keď poviem do riti, tak to je moja najškaredšia nadávka akú hovorím, aspoň tu nerážam lauru, ktorá má problém na rozdiel od teba. sa vieš len vysmievať a urážať ju aj spolu s kamosom. chýba ti dosť dôležitá vlastnosť a tá sa volá, že empatia. snáď vieš, čo to slovo aspoň znamená, keď už empatická nie si. a už nereaguj na toto, nechcem sa tu hádať.

satles

pozor barbinka ukazuješ vlastnú tvár.
chýba ti sex, že si taká citlivá, nervózna a agresívna? Nepovyšuj sa nad druhých, tak ako pre teba je kamos prízemný, pre mňa si zas prízemná ty, pretože tvoje vyjadrovanie nie je hodné ženy.

barbinka

satles: ja som ti nič nezakazovala. len bohužiaľ keď nevieš rozoznať dve odlišné veci od seba, tak mi ťa je ľúto naozaj. ty si založ tému s kamosom a tam mu môžeš riť lízať, keď sa mu tak pcháš do zadku. nikomu som sem neprišla poradiť, len všetko skritizovať.

satles

barbinka a ty si kto, že mi zakazuješ vyjadriť sa a sympatizovať s tým, s kým chcem? Ty neurážaš však? :) Nehnevaj sa, ale je demokracia- čo znači, že sa môžu vyjadrovať aj tí iní, nie iba zakomplexované vzťahovačné "ženy". Nauč sa, že v živote nebudú s tebou všetci súhlasiť a tím, čo s tebou nebudú súhlasiť nemôžeš zakázať vyjadriť sa a prikázať byť ticho :) sila fakt :)
založte si vlastné fórum, kde sa budete navzájom mojkať-vy budete šťastné, my budeme šťastní :)

barbinka

satles: ja si tiež viac rozumiem s mužmi, ale určite nie s takými prízemnými ako je kamos. ty budeš zrejme taká istá, keď dokážeš povedať, že jeho poznámky sú trefné. nič trefného nevidím na tejto jeho poznámke: Akasi zakomplexovana anorekticka pubertacka sa tu navaza do ostatnych, ktori jej povedia pravdu. ak nevieš rozdiel medzi trefnosťou a urážaním niekoho o kom kamosko nič nevie, tak radšej buď ticho a uč sa pomenúvať veci správnymi slovami.

satles

Božemôj ľudia neberte sa tak vážne!
Ja sa fantasticky bavím na kamošových príspevkoch :-) Je fakt super, jeho humor nemá chybu!:)
žienky keby ste neboli také vzťahovačné, nik vás neuráža, ale keďže ste na verejnom fóre očakávajte rôznorodosť názorov.
Inak kamošove názory sú nie iba vtipné ale aj trefné. Zrejme preto si viac rozumiem s mužmi ako so ženami, ktoré nafukujú ich trápne, banálne problémiky.
Skúste brať život trošku viac s humorom a s nadhľadom, nie len že budete krajšie a príťažlivejšie, no bude sa vám aj lepšie dýchať a zvyšku sveta tiež :)

kamos

feri,

urazky si nechaj pre seba. Skus byt trochu vecny a vyjadruj sa k teme.

Barbinka,

dik za tvoj nazor. Ten moj je iny,

Laura,

na tvoje komplexi menejcennosti tu asi nikto neni zvedavy