Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

satles

Na tomto fóre sa k veci vyjadruje k zdravotným problémom na ostatních témach sa zabáva. Vieš prečo? Pretože sa to tu volá www.zdravie.sk

barbinka

laura: zrejme si ich naozaj netreba všímať. len ja nechápem ľudí, ktorým to robí dobre, že sem chodia a vyrývajú a tešia sa akí sú užasní. a pritom kebyže ich stretneme osobne, tak ti do očí nič nepovedia. si chodia dvíhať sebavedomie na net.

kamos

Vyzera to uz tak, ze ako Barbinka, tak Laura este asi nestretli toho "praveho".
Satles, viem o com hovoris :-). Asi by sme si rozumeli :-)))

satles

Áno kamos, určite by sme si rozumeli, pretože sme menej inteligentní a prízemní a keď so mnou hovoríš, otoč sa mi chrbtom a vypuč zadok :))

kamos

Vyzera to uz tak, ze ako Barbinka, tak Laura este asi nestretli toho "praveho".
Satles, viem o com hovoris :-). Asi by sme si rozumeli :-)))

laura :((

satles co keby si si ty zalozila vlastnu temu ,tato je moja,ja tu ziadam seriozne o pomoc a radu a nezalozila som to tu na to aby som sa potrebovala bavit ako sa bavi tebe,to budem robit ked sa budem nudit.Ked naozaj nemas co k veci tak sa prosim ta radsej nevyjadruj.