Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

satles

No však tak nech ide za psychologičkou :)
barbinka prosím ťa už sa nerob tak strašne múdra, je to smiešne a trápne ale múdrejší ustúpi- čiže čao. Je mi ťa veľmi ľúto- ako povedal Dalajláma- Neexistujú sprostí ľudia iba nevedomí. barbinka vieš kto je to Dalajláma? :)

barbinka

satles: aha jasné, preto vždy prídeš až po škole, čo? mňa neoklameš. koľko máš 13 rokov? z čoho máš komplex? že môžeš chodiť do reštaurácie len s rodičmi? že ťa nepustia do kina na film od 15 rokov? vyrozprávaj sa, ja nebudem k tebe taká ako ty k laure. ja si ťa vypočujem.

barbinka

satles: asi nevieš, že existujú aj psychické problémy, takže šup šup naštudovať.. ľudia chodia za psychologičkou aj keď majú problémy vo vzťahu, jaaaaaj satles na čo sa tu hráš?

satles

laura vieš ku komu som empatická? K tomu kto má naozaj vážny problém, k ľuďom ktorí su smrteľne chorí alebo sú postihnutí, navštív ich a pochopíš o čom je život a čo znamená slovo PROBLÉM a EMPATICKOSŤ keď sa už oháňate tými výrazmi.