S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((
Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
vies co laura? bude lepsie ak nebudes pri nom ani extremne vesela a vysmiata, ale ani depresivna, snaz sa na neho posobit kludnym a vyrovnanym dojmom, potom ked to bude z teba citit, bude aj on kludnejsi a vyrovnanejsi, takze ziaden extrem... nedavaj mu najavo ako sa trapis, no ani sa netvar, ze vsetko je uuuuplne super... fakt taky neutral a ked si s nim tak sa snaz navodit kludnu atmosferu, kludne mu pis ako ho mas rada, to mu len pomoze
ok aj ked neviem ci toho bude vela lebo sa bojim s nim komunikovat,bojim sa ze nieco pokazim alebo zle poviem.vcera vravel ze potrebuje cas a ze hlavne nemam na neho tlacit.
ale ked ja neviem co je u cloveka v hentakom stave natlak,ci aj obycajna sms,ci to ze mu vravim ze ho milujem,alebo to ked mu prezvonim.neviem ci sa mam snazit byt vesela alebo vazna.
Ked vesela,moze mat pocit ze mne je dobre a nic si z toho nerobim a jemu je priserne a bude mat este vacsiu depresiu...ked vazna bude videt ze sa trapim a bude mu tiez mizerne.
studujem rok na pomockach na farmaceutickej fakulte ale chcem ist na farmaciu.
No niektore z Vas sa budu musiet poradit aj o tom, kedy sa maju ist vystat. Uz len na to cakam.
laura: potom nám sem napíš, čo si sa dnes dozvedela. a neboj sa toľko, hm? akú školu študuješ?
barbi, to fakt nestoji za to kasli na neho , ved sama vies, ze mnozstvo ludi s tebou suhlasi a co si mysli jeden ci dvaja... takych budes stretat stale, takych treba len ignorovat, fakt moja, kasli na nich.. zbytocne sa nad nimi rozculujes...
a tebe laura, drz sa, bud trpezliva a bud mu oporou, raz sa vsetko dozvies, rodina je chulostiva zalezitost.. a to napatie po case prehrmi, a ked zvladnete toto, tak bude uz vsetko ok, drzim palec
Barbinka, co? Co hovoris? Nepocujem ta? Pytal sa ta niekto na nieco? Uz si sa odbavila njakou pripomienkou na administratora?
kamosko: ty ma nemôžeš uraziť. nejde o to, čo hovoríš, ale kto to hovorí. a keďže mi také niečo povieš ty, tak ma to vôbec netrápi.
len tak pre info: negrckám, zdravo sa stravujem, nešminkujem sa ( len špirála), susedky sa ohovárajú na dedine a spať tak skoro nepôjdem, lebo mám po robote tenis ako každý deň aj s priateľom a potom sa ešte uvidí. to len ty sedíš doma a riešiš si tu svoje komplexy.
kamosko: my nie sme zvedavé na tvoje primitívne príspevky, pochopil? nie si zaujímavý.
Neni sa comu divit, ked ste z Bratislavy. Ste teda asi typicke malomestiacky so vsetkym co k tomu patri.
barbinka len to co som dnes napisala o nasom vcerajsom rozhovore...uz by to malo byt niekde na 3.strane asi...dnes nove nic,lebo priatel je v robote,myslim ze aspon tam sa citi celkom dobre.
ale aj tak sa desim co sa zas dnes dozviem..lebo kazdy den je to nieco nove :( keby to uz konecne bolo aspon pozitivne