Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

laura :((

frontman a co mu mam povedat ...vies co teraz ta par dni nejdem vobec kontaktovat trap sa sam?
vzdy ked sa ho opytam ci ho otravujem alebo mam ist tak povie nie nie neotravujes ma...

frontman

a preco by to nebol dobry napad?
povedal ti, ze nemas nanho tlacit, nie?
na zaciatku si sa stazovala, ze ti nic nepovie.
a ked ti povie, co chce, tak to ignorujes.
muzi rozpravaju malo, ale ked uz nieco povedia, treba to brat vazne.

sedmikraska to by bolo uplne najlepsie ale ucim sa na prijimacky ktore mam koncom juna :( 15.6 by sme sa mali stretnut na chvilku.velmi sa spolieham na to stretnutie,ze da vsetko zase doporiadku teda aspon medzi nami.snad ho nezrusi :( po prijimckych som mala naplanovane byt stale s nim ale kde budem byvat v jeho meste ked on je teraz s rodicmi nie za moc dobre...

sedmikraska

laura a nemohli by ste na vikend niekam vypadnut? Niekam, kde by nemusel mysliet na problemy? Mozno sa tam ukludni a znova zisti ako je aspon vam dvom spolu dobre

moniqa87

to je tazko povedat, ale myslim, ze by mu to vadit nemalo, to ho podla mna len povzbudi k tomu aby nevidel vsetko len take cierne, ale to vies uz ty samam lepsie

frontman to neni dobry napad...to by bral ze som na neho nastvana,zase na tolko ho uz poznam a nejde o par dni...toto bude trvat mesiace.
monika to s tym ze ho milujem...preto neviem ci je to spravne lebo do hadky bol on v nasom vztahu kto to stale hovoril a teraz tym ze si neni isty ci to vydrzi a nerozide sa asi ma nechce zbytocne vodit za nos alebo co a nikdy mi na to neodpovie ze aj ja teba,dovtedy to bolo vzdy tak...preto rozmyslam ci mu nahodou aj to nevadi.