Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?

Príspevok v téme: Ako ho presvedcit aby mi to povedal ?
laura :(

S priatelom sme spolu uz viac nez rok.Doteraz mal s rodicmi uplne skvely vztah,neraz som mu ho zavidela lebo moji rodicia na mna stale striehnu ako na dieta hoci budem mat 21.
Problem je ze priatel sa zrazu z nicoho nic hrozne pohadal s otcom a vysledok je ze sa musi odstahovat.
Najhorsie je ze mi nechce ani za nic povedat o co ide,stale len hovori ze to je jeho vec ,jeho osobny problem.no ja si myslim ze vo vztahu nemaju byt nijake tajnosti a uz duplom nie takehoto rozmeru.velmi mu chcem pomoct no na to potrebujem aby sa mi zdoveril.
nechapem to,doteraz sme si vsetko hovorili,nikdy som ho nijak nesklamala tak preco mi nedoveruje??
najviac sa bojim ze sa nam kvoli tomu rozpadne vztah,lebo laska zalozena na nedovere a tajnostiach nemoze vydrzat.
velmi ho milujem ale viem ze ak mi to nepovie dlho to takto nevydrzim.nechcem o neho prist,prosim vas poradte mi ako ho presvedcit ze nemoze mat jeden zivot pre seba a druhy pre mna a ostatnych,ze ja k nemu patrim a preto jeho problemy su aj mojimi problemami :((((

barbinka

laura ktovie kedy sa ti aj ozve ten psychológ. ja mám aj psychológiu vyštudovanú, ale keď to je také ťažké, že až. pre mňa to bola najťažšia štátnica, takže obdivujem tých ľudí, čo to robia.

barbinka

kamos, lenže laura tvoje rady nechce. už to pochop. a nevtieraj sa tam, kde ťa nechcú. nemáš asi kamarátov, nemáš sa s kým porozprávať, že? preto si tu vybíjaš svoje komplexy a robíš zle druhým.

laura :((

kamos sak sa netvar ze nevies o co tu ide...v tejto teme je to vsetko rozobrane a ti co sem chodia vedia o com je rec tak naco zakladat nieco nove..

ano to si aj ja myslim ze je cudny ... :((( pisala som aj psychologovi o tom probleme,chcela som aby mi troska rozanalyzoval to jeho spravanie ale este sa mi stale neozval :(((

kamos

Ak to uz neni aktualne, preco potom nezalozis nejaku aktualnejsiu temu, kde by som ti ja a ostatni poradili a vzjadrili svoje pocity a domnienky?

barbinka

laura, musím ti to aj ja povedať. tiež mám ten pocit, že váš vzťah je pred rozchodom. no možno sa aj s radanou mýlime, ale podľa mňa je nejaký čudný.
a kamosa si nevšímaj, však vieme o ňom svoje.

dokelu kamos daj mi pokoj,hentym ho uz davno neotravujem,uz ma to ani nezaujima,jedine co teraz chcem a o co sa staram je ci sa nas vztah da doporiadku.