Ake mate skusenosti? :)
Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie
zdravím. Yadine beriem takmer dva roky. prvý polrok bol super, schudla som 10kg, stratilo sa mi akné, mala som pravidelnú menštruáciu. teraz však rozmýšľam o jeho vysadení. mám problémy s imunitou, stále som prechladnutá(tam dole), často mávam lupiny(nikdy predtým som ich nemala), pribrala som asi 12kg a necítim sa príliš dobre. nechcem však otehotnieť. mala by som sa poradiť s lekárom, alebo stačí ak vymením antikoncepciu za prezervatívy?
Ahoj ja berem Yadine uz polroka a skor som schudla 6kil a chcem pribraat a neide ..mam 175cm a 53ma to uz hneva..ale som strasne naladova..rozplace ma aj rozliata cokolada z automatu niekedy :D..co sa tyka ceny da sa aj lacnejsie ..raz som platila 496 raz 446 a raz 407 ale za jeden mesiac
no tak ja ju neberiem dlho ale hned som si vsimla,ze tá chut na sladke a ,ze som sa furt prejedala preslo.nikdy som nemala problém s ryhclym priberaním len pri mojej 1. HAK (Belara),pri nej som pribrala 4-5kg ale to nehovorim ze z tabletiek ale som mala starsnu chut na sladke a pod.Okdedy som presla na Yadine,tak sa vsetko vrátilo do normálu a uz zhadzujem 2. kilecko :-))
ahojte,ja by som sa chcela spytat tie baby,ktore lahsie priberaju ako napriklad aj ja,ci z yadine este pribrali alebo shcudli,podla mna to moze byt aj tym,lebo kto je cely zivot stihly tak ten nepribere ani pri uzvani HAK
Ahojte ja uzivam yadine asi dva roky a som s nou uplne spokojna nepribla som skvor schudla peknu cistu plet aj prsia sa mi zvacsili ale je dost draha a tak neviem co mam robit..ja nejaka ina podobna nej a je tiez taka dobra?prosim odpovedajte diky.....
Prajem dobrí deň
Mám 16 rokov a moj doktor mi predpísal yadine:) Urobim vam mensi dennik uyivania tejto antikoncepcie Budem vas informovat o zdravotnom stave a vykyvoch kil ak nejake budu robim to preto lebo aj ja som si vyberala antikoncepciu a sledovala som taketo denniky dufam že to pomôže