Ake mate skusenosti? :)
Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie
samozrejme, ze mozes.
ahojte chcem sa spytat že ked užívam tabletky yadine či možem na bolest hlavy alebo proste na nejakú bolest zároven zobrat paralen alebo ibalgin? napríklad ked som nachladená a mám teplotu či môžem zobrať nejakú tabletku na horučku?
ahojte,ja uzivam yadine a nemam ziadne problemy. sice pocas uzivania sa mi zvacsili prsia a spevneli ale to beriem ako vyhodu:)
Yadine užívam už 4.rok. schudla som 3 kilá, nedržím diétu ani sa nijak neobmedzujem. Vôbec som z toho nepribrala. A vyčistila sa mi pleť, úplne. Mala som predtým dosť akné, ale už mám peknú pleť. A skrátil sa mi menšruačný cyklus, je bez bolesti. Predtým som mala bolesti a dlho , asi 7-9 dní, teraz 4 dni, dostávam to presne dokonca stále okolo tej istej hodiny a žiadne lieky na bolesť. Veľmi mi to pomohlo. Yadine je super:))
sisast: aj v lekárni ti prdajú jeden blister...
luciaa: Ja som Yadine brala nieco cez pol roka- citila som sa dobre, aj pocas brania, aj ked som ju prestala brat.
Teraz ju uz neberiem 9 mesiacom a som v pohode-nepribrala som ba naopak 1,5 kg som schudla (samozrejme neprevadzam ziadne obzerstvo, stravujem sa normalne-tak ako predtym a samozrejme pohyb je velmi dolezity).
Ahojte.Chcem sa Vas damy opytat,ci ma niektora z Vas skusenosti po vysadeni HAK(Yadine),ci sa môze velmi zmenit menstruacny cyklus a vaha?Dakujem.
ahojte, mali ste niekto s yadine problem s pletou?mne sa zda ze plet sa mi zhorsuje,na chrbte som sa vyhadzala...ani tvar neni najlepsie :((
Kde sa dá v Trnave kúpiť najlacnejšie Yadine a za koľko? Dík
pol roka beriem yadine a schudla som 10kg. s 58 na 48kg + prestala som fajcit a jest maso.a pomohlo to.