priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky
nedava najavo, ze ma lubi
Neviem prišlo to asi postupne.Ja som sa tým nejak netrápila a správala som sa ako mi bolo prirodzené. Ak som sa s ním chcela držať za ruku, tak som ho za ňu chytila. Ak som chcela pusu, tak som mu ju dala.To, že ho ľúbim som mu hovorila pravidelne a asi som ho tým nakazila, lebo teraz je to bežné aj u neho. Určite mu ale hovor čo máš rada a čo Ti robí radosť. Samozrejme moc to nepreháňaj, lebo to by mohlo mať aj taký efekt, že sa mu zhnusíš. Chlapi potrebujú len trochu dozrieť.
ja som bola uz taka zufala, ze som si kupila knihu MUZI SU Z MARSU, ZENY Z VENUSE. chcela som pochopit jeho spravanie. docitala som sa, ze su ako na gumicke, ze potrebuju volnost, a ze sa potom sami vratia. snazila som sa mu teda dat viac priestoru, ale akosi to nezabera. niekedy mam pocit, ze ho zatazujem a vtieram sa mu :_( je tam pisane aj o nas zenach, ze potrebujeme oporu,citit, ze nas maju radi... myslite, ze mu to mam dat precitat, alebo sa radsej nemam zdoverovat s tym, ze som si tu knihu kupila?
lujzina: kedy sa k tebe zacal takto lepsie spravat?
hviezdicka: nie som vodnar, som lev
asi som trocha tvrdohlava, ze cakam, kym ma on chyti za ruku alebo objime. alebo to robim uz aj z trucu, ze ked on nie, tak ani ja... pokusim sa teda byt aktivnejsia. dakujem vam, ze mi pisete, moooc mi to pomaha.
Som 15 rokov vydatá a manžel mi často hovorí, že ma ľúbi a ja jemu tiež. Keď ide okolo mňa dá mi pusu, alebo ma pohladí. Myslím, že je to normálne a tiež by mi to chýbalo. Keď sa nad tým zamyslím tak v minulosti to ale tak nebolo. Pamätám si ako ma až rozčulovalo keď ma v kine, alebo na ulici nechytil za ruku, nedal mi pusu a to že ma ľúbi mi povedal tiež iba sporadicky.Mladí asi neradi prejavujú svoje city.
ale to je normalne,ze zena potrebuje pocut,ze ju muz lubi.take ze staci llen na zaciatku,to mi pripada ako "ked vtacka chytaju pekne mu spievaju". vari nechce,aby si si to o nom myslela.kym si ta chcel ziskat,tak ti to vedel povedat casto a teraz uz nemusi lebo ta ma?citala som vela rad od manzelskych poradcov a kazdy pripominal muzom,aby casto hovorili svojej manzelke ze je pre nich jedina, ako ju lubia a ako sa im paci.Je to dobre pre utuzovanie vzajomneho vztahu.Aj tvoj by to mal pochopit,zvlast ked vie,ze po tom tuzis.uz ma 23 tak predsa nie je pubertiak,ktory nebere potreby zeny do uvahy a mysli len na seba.Uz len preto,ze ta miluje by ti to mal hovorit ked vidi,ze si nestastna,ak to od neho nepocujes.
tak ho objim prva..alebo ho pobozkaj prva..co len cakas,co urobi..nie si nahodou znamenim vodnar???
wena, mozno by si sa s nim mala poropravat, alebo jednoducho necakaj a chyt ho za ruku ty. Bud spontanna, ak ta lubi urcite mu to nebude prekazat. Niekedy su chalani trochu viac pohodlny:) Mam kamosku ktora sa s frajerom nedrzi za ruku nikdy, a vlastne som ich ani nevidela sa poriadne tulit, a predstav si, ze si idu stav dom:). Niekedy to nie je take cierne ako sa to na prvy pohlad zda. Zelam ti velaaaa velaaa lasky!!!!!
crazynka: mas pravdu, ze slovami "lubim ta" netreba plytvat. mne to povedal asi len dva krat a to som sa az rozplakala. tiez by mi to nebolo treba, keby tam nechybali tie ostatne prejavy lasky :((