priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky
nedava najavo, ze ma lubi
Wena ja som to mala na začiatku vzťahu tiez zlozite,ako som uz pisala tak vobec nemal šajnu ako ma vyzerat normalny vztah tak som ho to musela naucit ze zalubenci stale chodia za ruky lebo on najskor hovoril ze nie je na take zvyknuty a ze preco by sme sa mali furt drzat ale povedala som mu ze je to normalne ze len pohadani sa nedrzia tak ma posluchol a dnes aj ked trucujem a prestanem ho drzat tak on sam mi povie daj mi rúčku :-)uz jemu samemu to chyba, ked ma nedrží.Dalsi problem boli potom pusy,najskor som musela byt vzdy ja iniciativna, teraz ked som ho nechala tak ze nech mi da prvy on tak to aj zacal robit lebo to skratka nevydrzal a takto som to dosiahla so vsetkym.Aj s telefonatmi napriklad najskor som robila strasnu chybu ze som mu stale volala ja tak si zvykol a uz on mi nevolal, tak som mu den nezavolala a vecer uz vyzvanal ze ma musi pocut no a teraz vola stale on nehladiac uz na vysoke ucty :-) takze wena ak ta ten tvoj miluje, tak spravi pre teba vsetko.Lebo zniest to ze ti nevravi sladke slova to sa da ale aby sa neprejavoval ani v spravani tak to je trocha silne kafe aj na mna.Obcas si musis chlapa aj vychovat :-)
katika: ta to som rada, ze aj tebe tato tema pomohla :O)
hamilka: on je velmi zlozity clovek, vraj on sa nebude drzat za ruky len pre to, ze to robia vsetci a pod.... ale dnesna diskusia mi velmi pomohla dakujem za to vstkym, co sa zapojili... akosi mi odlahlo po tychto rozhovoroch, takze vecer, ked som bola s nim, som bolaa pozitivne naladena. vsimla som si, ze aj on bol potom uvoleny i ked mal tazky den v praci. ja som mu niekde vo vnutri vsetko zazlievala, ze ako sa ku mne sprava a pritom je to z velkej casti aj moja chyba, lebo som nanho uz akosi podvedome chystala vycitky. nieze by som mu ich vravela, ale bolo zo mna citit nejaky odpor. stacilo, ze prisiel rozladeny a ja som to pripisovala tomu, ze je to kvoli mne...
vztah je jednoducho o oboch. neda sa cakat od toho druheho,ze bude aktivny len on. vzala som si k srdcu rady, ze ked mi neda pusu, alebo ma nechyti za ruku, mam to urobit ja a ono to asi to funguje. DAKUJEM! uvidim dokedy mi to vydrzi chchch. dufam, ze nastal taky rychly ale hlavne trvaly zlom z mojej strany. a snad to zaposobi aj nanho...
wena .. to uz po roku ti prestal hovorit "lubim ta" ? .. bozkava ta niekedy? alebo objima? mozno je mu lahsie vyjadrovat svoje pocity nie slovami ale činmi.
jeeeeeee katika, tak pekne a pravdivo si to vystihla:)
Baby som naozaj rada ze sa zalozila takato tema lebo ma uz dlhsie trapil podobny problem a ako vidim tak je to vcelku normalny jav.Ja som so svojim chlapcom nieco cez 5 mesiacov.A on je z rozvratenej rodiny kde slova typu lubim ta nepadali ale skor tam vzdy boli zurive hadky a nadavky.Takze nie je zvyknuty na taketo normalne partnerske spravanie preto som od neho pocula slovko lubim ta mozno len 5 krat.Najskor ma to strasne zarmucovalo a bala som sa ci ma vobec lubi ale ked som sa s nim o tom rozpravala tak mi povedal ze on ma lubi a ze ci to nevidim a veru ma pravdu co sa tyka cinov tak mi to dava dostatocne najavo aj tie jeho pohlady vravia za vsetko.Takze ked mi nahodou povie nejake take vyznanie alebo mi ho napise tak som az dojata k slzam take je to pre mna vzacne.Preto si teraz myslim ze velkost lasky sa neda merat tym kolkokrat ti partner povie tie magicke slova.Ako uz tu ktosi spominal je vzdy lepsie ked ti to povie raz za uhorsky rok ale naozaj to aj citi ako ked ti vkuse hovori ako ta lubi a su to vlastne len prazdne slova.Takze v podstate by som mala byt asi stastna ved ten moj si ma vzdy pomojka aj vybozkava tak co mozem chciet viac?Len pre mna to bolo o to tahsie ze nasi su spolu skoro 30 rokov a stale si vravia tie slova,no co uz.Mama mi vravi ze si nemam kazit vztah zbytocnymi vycitkami,lebo vraj uz z jeho pohladu vycitala ze ma naozaj lubi.
jaja: dakujem
wena, ja som s priatelom 4 roky, zo zaciatku som citila,aj videla,ze lasku dava viac najavo, ale to po case oprcha, ale zasa nemoze sa to uplne vytratit. Vyčítala som mu, že od neho necítim objatie,že mi chýba od neho láska. Trocha sa snaží, ale nie je to tak ako by som to chcela.Ale tiež mám kamošku, ktorú jej priateľ stále bozkáva,hladká,stále sa k nej túli na verejnosti a viem,že ju riadne podvádzal..... Keď sa priateľa niekedy opýtam, či ma má vôbec rád, tak nechápavo pokrúti hlavou a povie,že kebyže ma nemá rád,tak vôbec nie je so mnou. Kúpila som mu tiež knihu Venuša/Mars, ale si myslím, že ju doteraz neprečítal.Ale Ty to skús, určite to nie je trápne, aby vedel,že si si ju kúpila. Niekoho musíš naučiť aby Ti preukazoval lásku a niekto sa to proste nenaučí. Ale myslím si, že zaberie, keď ho chytíš za ruku aj Ty, keď mu dáš pusu keď chceš a on si na to zvykne a bude to robiť tiež, uvidíš. Netrucuj, že keď mi nedá on pusu,nedám mu ani ja. O tom ten vzťah nie je. Držím palce,nech To zaberie.
wena..ja mam priatela leva..a aj on je niekedy tvrdohlavy.lenze aj ja som..nakoniec vsak jeden polavy(vacsinou ON) a chyti ma za ruku prvy,alebo pobozka..staci,ked mu nevinnym pohladom poviem:TY MA VOBEC NEMAS RAD..
Určite mu to daj prečítať a pokecajte o tom takou ľahkou nenútenou formou. Skôr s humorom ako vážne.
bodaj by to tak bolo...