Peter123 Milujem inú

tinka228

No to máš pravdu. Choď radšej spať,kým ešte nie je doma.
No tak potom držím palce, keď to iskrí. Len jej to povedz na rovinu a zajtra čo najskôr. Alebo sa radšej dohodnite po práci niekde a tam si to vysvetlite. A daj vedieť ako si dopadol.

peter123

No iskri az hanba! Musim to vymysliet nejak. Ja sa jej nevzdam. Teraz uz som odhodlany fakt na vsetko. Ked sa byvala vrati tak jej asi nepoviem ani slovo. To bude najlepsie.

tinka228

No odsudzovať ťa nemusí, ale či s tebou pôjde do vzťahu je tiež otázne. Ak jej chceš konečne povedať, že ju miluješ mal by si si dobre premyslieť ako. Aby nemala pocit, že ona vám rozbila vzťah. Lebo si vravel, že ona vzťahy nerozbíja. A tiež si vravel, že vám to s ex už neklapalo pred tým. Tak jej to nejak rozumne vysvetli. A aké to medzi vami vlastne je? Iskrí to? To predsa musíš vycítiť?

vanilyeyes

uz sa ti domov vratila ex ? Len sa ukludni, pocitaj si potichu od 1 do 10, mozno pomoze :) A ked pride domov, bud pokojny, ju to este viac vyprovokuje, ale nema zmysel sa hadat.

peter123

Pokojne sa zapajajte. Som rad za kazdy nazor. Rozpraval som sa s nou na zaciatku uplne v klude. Potom som uz krical aj ja ked kricala ona. Kolegyna o tom urcite bude chciet pocut svoje. Som zvedava ako zareaguje. Ale nemyslim si zeby ma zato nejak odsudzovala.

amika

Gumajz,ja viem o co ide,len pisem az teraz ked mam klud a cas. Ak napise Peter,ze sa uz nemame zapajat,tak prestaneme,nie?

amika

Aj tak by ma zaujimal akym stylom si sa rozpraval s terajsou priatelkou. Ja si osobne velmi potrpim na tone. Toho zajtrajska v praci sa neboj,nie si predsa zbabelec a kedze je ta tvoja buduca dokonala,urcite to pochopi,ze?

gumajz

tinka a aminka neviete o čo ide, tak nechajte petra už na pokoji, konečne urobil to čo chcel už urobiť dávno a nemal na to odvahu. Peter kľud, nechaj to už tak, ona sa z toho spamatá