Peter123 Milujem inú

vanilyeyes

tak ak to neklapalo uz dlhsie, nema zmysel to dalej natahovat. Kolegyna tusi, ze mas o nu zaujem ? Je volna ? :)

peter123

Ja si to skusam predstavovat. niesom nejaky egoista. Ale iba sme sa trapili spolu. Uz sme spolu nespavali posledne tri mesiace. predtym tak raz za mesiac. Takto to trvalo asi rok. Vobec som ju nechcel. Nevedel som sa proste pretvarovat. Som kludny clovek ale ked ma nieco nastve tak to potom stoji zato..a ked pojde za kolegynou tak ma to teda nastve!!!

vanilyeyes

peter123 chapem tvoju uz "ex" a jej emocie. Musis sa vzit aj do jej koze. Celych 5 rokov venovala LEN tebe, jednoducho "investovala" do vasho vztahu (a to nehovorim o hmotnych veciach) a teraz ju nechas. Preto ju chapem, ja by som asi tiez zo zaciatku vyvadzala ako sialena. 5 rokov je strasne dlhy cas, za ten cas sa jednoducho na clovek naviazes a je tazke sa znova "odviazat". Ale nie je dobre ostavat s niekym nasilu, koho uz nelubis. Tvoja "ex" to casom pochopi, ale to, co teraz robi, su jej prve emocie, jednoducho ich musi vyventilovat (dufam, ze nepojde za kolegynou, aby ti to nepokazila), no skus ju aspon trochu pochopit. Drzim prsty, nech vsetko dobre dopadne.

peter123

suedenim. Diky. Mne toto forum fakt pomohlo a dodalo odvahu. Neviem ci si citala aj tie prispevky pred tym...ale to je jedno. Velmi ste mi pomohli..ale este to bude velmi zle, to som si isty. Natolko poznam svoju BYVALU!!!

suedenim

kelis a ty na co cakas?Mna by viac nastvalo, keby som zistila,ze je so mnou chlap ldh len preto,ze ma nevie opustit. Ovela viac v pohode by bolo,keby si sadol, pomaly a kludne mi vysvetlil ze wo co go a hotovo. Ja som sa s rozchodmi nebabrala,..ked som vedela ze to nejde,tak proste som to skoncila a netrapila seba a ani toho druheho,..ja by som sa nevladala pretvarovat. Ale zas pravda je,ze niesom hysterka a nenavidim hadky a sceny..

peter123

S kolegynou pracujem nejak 2 roky. Ked prisla do firmy tak kazdy sa pozeral len nato jak vyzera. Je to vazny kus.Ale ja som mal doma modelku a vedel som ze to je to posledne co chcem. ani ma nenapadlo zeby som s nou nieco mal. Ale zacali sme sa kamaratit. Travili sme spolu stale viac a viac casu. Na vecierky sme chodili spolu. Prekecali sme strasne vela hodin spolu. Poznam jej nazory dokonale a viem zeby si somnou nikdy nezacala kebyze som zadany. Proste som postupne zistoval ze je to zena s ktorou chcem byt. Viem ze mam teraz ruzove okuliare lebo ju vnimam ako dokonalu bytost. Ale ona pre mna proste dokonala je. No a kedy som ju zacal tak naozaj milovat to fakt neviem. Asi ked sme boli na firemnej chate na vikend cela partia z prace. To bolo nejak v juli minuleho roku.

suedenim

Klobuk dolu,je malo chlapov ako si ty:) Obdivujem,ze si priatelku nepodviedol napriek tomu,ze milujes inu,si fakt charakter. Ja som vzdy vravela,ze nieje zle ak sa ti v zivote objavi niekto, koli komu sa rozhodnes opustit partnera,stava sa to..obcas sa dame do kopy s tym nespravnym,proste sa to stava..mohlo sa to stat aj tvojej ex. Zle by bolo,keby si priatelku s kolegynkou podvadzal. Drz sa a nenechaj sa tou hysterkou vyprovokovat, bud tvrdy a neustup,chod za svojim srdieckom. Velmi ti drzim palce nech ti to vyjde a ak citis ulavu, nic lepsie si nemohol spravit. Vsetko sa to ukludni,neboj nic:))

kelis

peter a kedy si zistil ze kolegynu milujes?prepac ak si to uz nahodou pisal ale asi som to prehliadla...vies aby si to naozaj neskor neolutoval..ale podla vsetkeho uz k svojej-v podstate byvalej priatelke nic necitis..takze uz ti ostava len bojovat za novu lasku s kolegynou...dufam ze ti opatuje city a budes stastny pretoze si dnes spravil odvaznu vec...vec na ktoru sa ja odhodlavam uz rok:(a stale to nedokazem urobit.good luck

nashira

No horuce chvilky ta este cakaju.Tak ti prajem ,aby si to prezil v zdraví.Nevidim ako chybu ,ze si jej povedal koho milujes.Len skor by som to povedala cim skor tej kolegyni ako to je a co sa stalo ,aby vedela co moze cakat.Nieje prijemne ak ju navstivy v praci ta tvoja mozme ju nazvat uz byvala.Moze jej urobit scenu .
A este dusevne si podviedol priatelku...podvod by to nebol keby si ju opustil pred touto laskou.