Neviem preco ale asi mi zrusili temu. Ste tu niekto z tych ktori vedia o co ide???
Peter123 Milujem inú
No s byvalou som sa uz do srdca porozpraval. Nebojte sa, nikdy by som zenu neudrel. Ale fakt ma NASRALA!!!!!!!! Ja neviem ako pojdem zajtra do prace. Jaj a niesom zamestnanec T-comu. tusim sa to tu niekto pytal.
Peter klud,zlo plodi len zlo! Sam si si navaril,tak si to aj zjedz. Ja si osobne myslim,ze by si sa mal s oboma zenami pekne porozpravat a pekne od duse,lebo sa z toho zblaznis! :-))
preboha sa ukľudni. Nieže jej ublížiš (myslím fyzicky). S tou kolegyňou ti to fakt pokazila. Dobre si rozmysli ako to vyžehlíš. Ak sa vôbec bude dať.
Ja sa musim hlavne ukludnit lebo ked pride domov...co pride...neviem kam by isla...tak ju asi zahlusim. Ved ja mam normalne teraz nasilnicke sklony...
vidíš, stalo sa čo som vravela (no ale nieže by ma to tešilo)
tá je ale rýchla, no budeš to s nou mat ešte tažké, vystraš ju aj ty, nejako jej pohroz nech si nedovoluje aj tak tým nič nezmení ani nevyrieši
NIE. Volala mi kolegyna. Skoro som odpadol ked som videl na mobile jej cislo. Byvala jej uz stihla volat. ani sa ma nepytajte odkial ma cislo...ja fakt neviem. Doteraz sa snazim byvalej dovolat ale nic...nezdviha. Kolegyna bola uplne v soku, trochu sa natom aj smiala ale myslim ze viac nechapala o co ide. byvala jej asi len nadavala ako som pochopil.
kto ti volal, tvoja ex? a čo ti volala ked ju asi zabiješ? napíš sme zvedaví
nie si nahodou zamestnanec t-comu?
:( prave mi volala... ja ju asi zabijem!