Peter123 Milujem inú

peter123

No nas je vo firme vela. Ja som povedal ze uz ju nemilujem. Ze som zamilovany do niekoho ineho. Ona zacala s tym ze ci je to ta kolegyna. Lebo kamarati mali sem tam narazky ze som nejak dlho v praci a ze ta jedna moja kolegyna (jedna z piatich) ze je velmi pekna..a blabla..takze ona to vedela. Ja som to len potvrdil...ale mal som to vyvratit.

tinka228

No aspoň budete mať v práci vzrúšo. A prečo si jej vlastne povedal, kto je tá žena ktorú miluješ. Fakt fatálna chyba.

peter123

Ja viem ze v nej vidi tu co jej rozbila vztah. Ale ona vlastne len mne pomohla aby som sa odhodlal. A ked pojde za nou tak to bude teda maximalne trapne, pre mna, pre nu, pre kolegynu. Uz sa tesim zajtra do prace.

tinka228

no si píš, že za ňou pôjde. Hádam si nemyslíš, že ti to odpustí. Ju teraz vidí ako tú, ktorá jej rozbila vzťah (a neoponuj, že ona vám ho nerozbila, ja to viem, ale tvoja bývalá to vedieť nechce).

peter123

Ale povedal som jej ze sa len strapnuje. Ale ona by sa mohla tusim strapnovanim zivit. Teraz nieje doma. Isla niekam...neviem kam, len dufam ze nespravi nejaku somarinu.Ale uplne mi padol kamen zo srdca. Teraz uz neustupim ani nahodou.Len dufam ze mi to nepokazi s kolegynou lebo to by som....SA VELMI HNEVAL!!!!

gumajz

neboj to sú len prvotné emocie, ked sa z toho vyspí tak si to rozmyslí.a čo chce riešiť s kolegynou? povedz jej že nech sa neztrápnuje anech čí skôr odíde, lebo že vymeníš zámky.