Neviem preco ale asi mi zrusili temu. Ste tu niekto z tych ktori vedia o co ide???
Peter123 Milujem inú
Dakujem vam vsetkym....fakt.
No byvala je zatial u kamaratky asi. Vobec sa mi neozvala od vcera. Ale ona sa ozve, to sa nebojim. Ja sa tiez tesim ze to takto dopadlo. Musim ist na nu pomalicky. Nechcem nic urychlit. A hlavne chcem aby si prestala mysliet ze to zapricinila ona. aj ked mozno hej, ale nepriamo.
Fu az mam zimomriavky....vzrusujuce.Ale aj tak chuda ani nechcela a je dovodom na rozchod.....hm
a čo bývalá? neozvala sa? kedy sa teda sťahuje?
peter ja sa teším s tebou. normálne to prežívam.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,tesim sa s tebou,zelam nech vam to vyjde,,,,:))
Peter,pekne si to napisal.Drzim palce :D
:) Caute. Ani net, ani dovolenka. Takze. Rano som prisiel do prace a boli fofry takze sme sa ani poriadne nevideli. Isiel som za nou ci moze ostat na obednu predstavku v kancli. Povedala ze hej. Najprv som sa jej ospravedlnil za byvalu. Povedal som jej vsetko co sa vcera stalo. Ona sa ma pytala ci volala vsetkym zenam ktore poznam a na ktore ziarli. Ale ja som sa na nu len tak pozrel, sadol som si pred nu a povedal som jej ze NIE. Ze telefonovala iba jej, ze urcite nie je slepa a urcite vie preco. Vtedy zacala plakat. Povedala ze to takto nechcela. Tak som ju utesoval, ved ona za to nemoze. Prvy krat som ju objal a skoro som sa tam rozplynul od stastia. Cely sa este teraz trasiem. Teraz musela ist prec ale povedal som jej ze jej zavolam ked pridem domov a pokecame viac. Zoberiem ju na nejake pekne miesto a uvidime. Uz sa neviem dockat.
To bol len cierny humor:))))Barbinka.Alebo ak chces krajsiu verziu.Zobral si dovolenku aj kolegyna a maju sa dobre.A neutralna verzia nejde mu net:).
nashira: haa, to už takéto scény vymýšľaš? ja verím, že to dobre dopadne, aj keď na to treba čas, aby sa to celé doriešilo.