Peter123 Milujem inú

nashira

Aj ja som zvedava.Dufam ,ze nebudes v spravach utopeny,alebo inak zlikvidovany....napr.uskrteny,otraveny...:)))))))

barbinka

no ahoj peter, prepáč, že som tu večer nebola, ale mala som niečo. ale všetko som si prečítala, čo sa udialo. tak som na teba hrdá, že si to zvládol, len to ešte treba dotiahnúť do konca. neustupovať už!!!! a napíš, či je niečo nové.

peter123

No ved ja vam napisem zajtra ako to dopadlo. Neviem ci zaspim ale idem si uz lahnut. Neviem ci by som ju opustil dnes nebyt kolegyne...ale raz urcite.

trsalka2

fiiha bolo ti s nou nejak belmi zle? ak by si sa nezalubil do kolegyne, kedy by si sa odhodlal ju opustit? ani sa necudujem ze to berie tak ze vam kolegyna rozbila vztah.. mozno v podstate nemusela, ale az toto ta podnietilo k tomu aby si ju opustil, ale co uz, aspon uz mas pokoj. teda este nemas, ale snad :-)

forca

Ahoj. Sledujem tuto debatu a neda sa nezapojit. Jedine, co Ti mozem poradit je aby si v ziadnom pripade uz neustupoval - ziadna lutost, city, ..... - ber to len cisto racio. Hovorim z vlastnej skusenosti. S odstupom casu to budes brat ako velmi dobre rozhodnutie. Aj keby tu nebola ta kolegyna, tak by prisiel niekto iny - bola to len otazka casu.
Skoda ze si do toho zatiahol kolegynu - zbytocne sa to tym len komplikuje a este ju mozes aj vdaka tomu stratit, co by bola velka skoda. Ale pokial ta aj ona lubi, tak sa tak nestane, len bude mat pocit, ze je tomu navine, co nieje az taka pravda. Je len taky urychlovac a vdaka nej si si uvedomil, co mas vedla seba a ze niesi vobec stastny.Prajem Ti aby si to mal co najskor za sebou a aby si v kolegyni nasiel to po com tvoje srdce tak pisti.

mademoiselle

jaj peto, mas to fakt tazke. Nepoznam ani jedneho z vas,ale co uz, laske nerozkazes, mozno budes stastny s kolegynou a mozno si budes o mesiac trieskat hlavu, ze aky si bol hlupi:-) KAzdopadne, drzim ti palce, aj ked zo zaciatku - ked si mal zalozenu prvu temu, som myslela, ze si dalsi z tych panov svätuskarov, co zahodia 5 rocny vztah koli poblazneniu. Ale vidim, ze taky nie si. Urcite si si spocital 5+5 a vies, ze ktora je pre teba ta prava. JA len dodam, ze ti drzim palce a urcite kolegyni vsetko yvsvetli, nech nepride k dalsiemu nedorozumeniu. A priatelka, je mozno hysterka,ale ked sa na to pozries z jej strany, kazdy preziva takuto situaciu inak, takze nesudila by som ju za toto, asi ta velmi lubi a nechce ta stratit, je prirodzene, ze sa takto sprava. Utechou ti moze byt, ze za par mesiacov sa za to bude hambit- za svoje spravanie (aj ked je mozne ze ta bude nenavidiet,ale hambit s abude urcite:-)). Ale su to len prvotne prejavy. Snad, ak to bude trvat dlho, tak potom to je uz pripad vazne pre psychiatra. :-) NA tuto temu by som ti vedela povedat vela, kedze byvaleho som sa nevedela zbavit vyse pol roka:-) Ale nastastie je to uz par rokov za mnou:-)

peter123

5 rokov. Som si isty ze sa k nej nechcem vrati a ze mi nebude chybat. nevies si predstavit aky kamen mi padol zo srdca.

tinka228

Peter a ty to ako vidíš. Chceš sa s ňou kamarátiť alebo nie. Nepamňtám si koľko ste boli spolu ale myslím žepár rokov. A to je dosť dlho. Fakt si si istý, že ti nebude chýbať. Aj keď ťa kolegyňa odmietne?