Peter123 Milujem inú

trsalka2

sak udobrit sa mozu, a zostat kamarati:) ale ved ona sa z toho spamätá, po čase.. ved co to uz bolo za vztah.. bude vam obom lepsie bez seba

peter123

Nieee. Ja viem ze zajtra rano budem vsetko vidiet trochu inak ale ked som uz vydrzal tento jej plac a natlak tak to uz vydrzim. Povedala mi ze nebudem nikdy stastny s inou. ale ja mam nato iny nazor.

peter123

Ani neviem..najradsej by som ju zabil zato ze jej volala ale na druhej strane mi je jej luto. Aj ked v duchu citim ze si zasluzi aby som ju nechal. ale vies, ked niekoho vidis plakat atd...no hrozne

peter123

NO...zavolala mi ze stoji pred barakom tak som musel ist dole. Bola cela urevana. Je mi jej aj luto. Ale nemozem ustupit.Vesala sa na mna, prosila ze uz bude ina. ale ked mne uz ten kamen zo srdca padol. ja uz do toho nechcem vstupit zas. Teraz isla k tej kamaratke spat. Tak neviem. uvidim rano.

mishelka

Peter, kde si?zvedavi sme. Myslim si aj ja, ze isla asi ku kamaratke a place a place a mozno aj dufa, ze si to rozmysli, ze mu bude chybat. A klobuk dole Peter, cele som si to citala a aj to predosle, co ti zrusili a je malo takych ludi, chlapov aj bab... Drzim palce.

vanilyeyes

no ja by som sa bala zaspat, ci ma v noci neprebodne s nozom :D Ale nie, zartujem, zamkni byt, nechaj vo dverach kluce a je to :)) Podla mna sa tvoja ex uz nevrati, ked neprisla doteraz.

amika

Inac aj tej terajsej frajerke mi je trosku luto,ale zapricinila si to sama tou jej povahou ako si vravel. Urcite to suvisi s jej minulostou a preto sa tak sprava ako sa sprava. Treba aj ju chapat. Je hystericka,lebo zrazu straca podu pod nohami,ktoru si jej poskytoval. No ale srdcu nerozkazes...