Neviem preco ale asi mi zrusili temu. Ste tu niekto z tych ktori vedia o co ide???
Peter123 Milujem inú
Planovali ste dieta,svadbu a tak buducnost...bola v tom ,ze vsetko tak raz bude?
Hej. mal som ju rad. ale urcite to nebolo take zamilovanie ako teraz. V podstate ona bola iniciatorkou nasho vztahu. Ked som bol este mlady..hehe to znamena tych 24-25 tak som stale len pracoval...no totalny workoholik. Ale ona taktiez. Takze nam to vyhovovalo. Nemal som chut nieco riesit. Teraz je to k nej asi nefer ale nepomozem si. Som pripraveny na vsetky vycitky, sceny a podobne veci. Chcem aby bola v pohode.
Nechcem sprtat odpovedaj len ak chces zaujima ma to preto sa pytam.
V com ste sa maximalne nehodili?
A este by ma zaujimalo...Ako si bral tento vztah s nou...vedel si ,ze raz stretnes niekoho ineho?Miloval si ju na zaciatku?
Myslim, ze uz chcela somnou ostat. Nikdy som nerobil nic zaco by sa na mna mohla hnevat. Az teraz ten rozchod. Mozno som sa jej mal viac venovat...ale to by som asi skor zistil ze sa k sebe maximalne nehodime.
No len bud k nej fer.Vies ma pravo sa hnevat aj na sceny ma pravo.
Ak si to myslela ,ze si bol?
Ale hej je. Je mi jej luto. Ale ona mi mozno bude casom aj vdacna ze som to takto spravil. tiez si zasluzi niekoho lepsieho. Ja som nebol ten pravy.
Hm ale teraz mas silu vsetko vyriesit.Je ti aspon trosku luto byvalej?