Neviem preco ale asi mi zrusili temu. Ste tu niekto z tych ktori vedia o co ide???
Peter123 Milujem inú
nashira: neviem ci sa mi to len zda, alebo je to pravda, preco rypes?? mozno sa len vypytujes, ale sak naco je ti to dobre vsetko vediet? ved sa to proste stalo, je to hystericka, panovacna zena a mozno uz chlapec nema tu silu vydrzat s nou...vies ako sa vravi, raz pohar pretecie, zalubil sa proste do inej a hotovo, ale to ioste sa mohlo stat aj jej....takze proste smola, zivot ide dalej...treba ho zit a dufam, ze peter bude statny , najde svoj pokoj a klud pri inej kraske a ze ta jeho uz teraz ex-priatelka tiez pociti stastie po boku ineho, podla mna skor ci neskor to tak bude....
Obstal si u mna na 1- :)))
Uz nemam otazky:))))))
Ale coby...mohol som byt aj sam. Ale uz som to tu hovoril...neriesil som to. Videl som len pracu a pracu a pracu a pracu. Uz sme spolu zili. Nechcelo sa mi robil nejake kroky k rozchodu. V podstate mi nic nespravila. Nemozem povedat zeby ma niekedy podviedla. Len som to neriesil.
urcite bola na mne zavisla aj financne. Ale nemyslim si ze chcela byt somnou len preto. ved ona zaraba tiez dobre...sem tam. Ona ma skor brala ako isteho. Nemyslela si zeby som ju nechal ked sme uz boli spolu tak dlho.
Tak preco si bol snou,lebo si nechcel byt sam?
Nikdy som jej nesluboval nic.
peter123: ja si myslím, že bola s tebou aj preto, lebo mala kde bývať, finančne si ju podporoval. možno ona ťa už tiež neľúbila. možno ju teraz štve len toto, že kde teraz bude. ale to je jej problém.
V pohode sa pytaj. Nehodili nooo. Povahovo, nemali sme spolocne zaluby, kazdy robil nieco ine a stretaval sa s inymi ludmi. Nemali sme ani spolocnych kamaratov. lebo ja som tie jej modelkovske kamaratky moc nemusel a ona zasa nemusela mojich kamaratov. Po dvoch rokoch sa uz chcela brat. co bolo pre mna ako sice uz 27 rocneho nepredstavitelne. Chcela mat svadbu..ale podla mna chcela len vsetkym dokazat ze si ju zoberiem. Nechcela mat deti...asi by sa jej pokazila postava.
Sluboval si jej lasku na cely zivot niekedy:)?