Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasy - ako urychlit rast

nika remisová

Na rást vlasov odporúčam prírodný kolagén Black,ktorý je bohatý na polipeptidy,melanín a aminokyseliny.
To sú základné zložky vlasových bielkovín,nevyhnutných na stavbu vlasu.Ošetrenie kolagénovým gélom podporuje rast vlasov,zosilňuje ich a predchádza ich vypadávaniu.Viac info osobne.

vlasta

ešte mám /sada 800,Sk ..na obnovu a regeneraciu vlasovych korienkou ... vlasová kura pre ženy pri vypadávaní vlasov od VICHY ... môžem pomôcť v prípade ,že chcete predísť vypadávaniu ,alebo spomaliť ich postupné vypadávanie . Já beriem už druhú sadu ( každý rok jednu ) a som spokojná .Celkovému vypadávaniu alebo lepšie _rednutiu to zabráni ,hlavne pre nás ženy je to dosť značný problém .Treba to riešiť hned a nečakať potom na zázraky .
Tie sa dejú vo Fatime a Lurdoch .
Já som tiež občas váhala či to, alebo tamto.Len roky utekajú a všetko sa ukáže neskôr.To už býva neskoro .Vlasy pokial zle ostrihajú - dorastú ,ale ked zrednú alebo povypadávajú je problém .Moja kaderníčka má s tým skúsenosti sama .

vlasta

...lutujem,ale už nie sú .Snad budúci týžden / koncom /v piatok, ešte jedna,dve krabice . Už je to všade za plnú cenu a to já neviem ovplyvniť .V sklade v distribúcii švagrine slúbili ,má sa ozvať .Včera pochodila 5 lekárni a všade to majú už za plnú cenu . To je v prepočte na Sk tak ako u nás .

vlasta

VICHY - Na obnovu a regeneraciu vlasových korienkov / pánska sada 35,.Euro a pre ženy 35,.Euro . Teraz je akcia v Rakúsku pre ženy za 25 ,. Euro . Prípravok je možné kúpiť len v lekárni .12 ampuliek sa vtiera postupne ku korienkom .Nie je problém aplikovať aj na farbené vlasy .Mám dobrú skúsenosť s týmto prípravkom .Skúšala som všeličo .

vlasta

Velmi mi pomohla vlasova kura od VICHY . Je to 12 ampuliek .Vtiera sa to ku korienkom vlasov .Je to na obnovu a regeneraciu vlasovych korienkov .
Mam volné 2 krabice . Cena : 800,. Sk / krabica .
Ak Vám to pomôže budem rada .

dadika

Najlepsi pripravok na rast vlasov je REGHAR, je to aj sampon aj tablety aj vodicka na vtieranie 2krat ndenne. Je to orcite zarucene

spirit

Odporúčam výživné doplnky Stabilhair, Stopšedín, Stopšedín Fo-Ti. Viac info na -odkaz odstránený- alebo na 02/54777561.