Veľmi pomaly mi rastu vlasy,poradte ako urychliť ich rast.
Vlasy - ako urychlit rast
ešte mám /sada 800,Sk ..na obnovu a regeneraciu vlasovych korienkou ... vlasová kura pre ženy pri vypadávaní vlasov od VICHY ... môžem pomôcť v prípade ,že chcete predísť vypadávaniu ,alebo spomaliť ich postupné vypadávanie . Já beriem už druhú sadu ( každý rok jednu ) a som spokojná .Celkovému vypadávaniu alebo lepšie _rednutiu to zabráni ,hlavne pre nás ženy je to dosť značný problém .Treba to riešiť hned a nečakať potom na zázraky .
Tie sa dejú vo Fatime a Lurdoch .
Já som tiež občas váhala či to, alebo tamto.Len roky utekajú a všetko sa ukáže neskôr.To už býva neskoro .Vlasy pokial zle ostrihajú - dorastú ,ale ked zrednú alebo povypadávajú je problém .Moja kaderníčka má s tým skúsenosti sama .
ach jaaj ..kadernicka ma fajne zoskalpowala:)..no co tak predlzenie wlasov??..kto o tom nieco wieee????
...lutujem,ale už nie sú .Snad budúci týžden / koncom /v piatok, ešte jedna,dve krabice . Už je to všade za plnú cenu a to já neviem ovplyvniť .V sklade v distribúcii švagrine slúbili ,má sa ozvať .Včera pochodila 5 lekárni a všade to majú už za plnú cenu . To je v prepočte na Sk tak ako u nás .
VICHY - Na obnovu a regeneraciu vlasových korienkov / pánska sada 35,.Euro a pre ženy 35,.Euro . Teraz je akcia v Rakúsku pre ženy za 25 ,. Euro . Prípravok je možné kúpiť len v lekárni .12 ampuliek sa vtiera postupne ku korienkom .Nie je problém aplikovať aj na farbené vlasy .Mám dobrú skúsenosť s týmto prípravkom .Skúšala som všeličo .
Najlepsi pripravok na rast vlasov je REGHAR, je to aj sampon aj tablety aj vodicka na vtieranie 2krat ndenne. Je to orcite zarucene