Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasy - ako urychlit rast

ankita

ja by som potrebovala spomalit rast,ani jeden uces mi nevydrzi dlho,ked farbim tak uz na druhy den mam tmave bodky pri kozi,moje vlastne vyrastene.vadi mi to,memozem mat kratke ucesy a sediet stale u kadern.ma nebavi

monikaa

vsimla som si,ze tu pisete o lieku Roaccutane.Ja som ho brala,ale nejaku zmenu vo vlasoch som nezbadala.tento liek je na liecbu akne,a ma vela neziaducich ucinkov. pokial viem,tak tento liek je mozne dostat len na predpis lekara.

renátake

Recept starých mám.
Na rast vlasov je dobre si urobiť zábal,ktory pripravíme z bielého selského jogurtu do ktorého pridáme niekoľko kvapiek ricinového oleja.

safirra

ja som pocula ze treba jest vela zemiakov:)))) neviem co je na tom pravdy ale ja jem zemiaky casto a vlasy mi rastu naozaj velmi rychlo

vlkota

Ahoj, ja som sa musela dat ostrihat, lebo som mala uz naozaj velmi znicene vlasy. Mala som ich pod lopatky, teraz maju 5 cm :-). Samozrejme ze chcem, aby mi co najrychlejsie dorastli spat(taktiez mi dost padali a aj padaju),takze budem skusat co zabera. No, ak niekto bude chciet, budem podavat report, ako som na tom:-).
Pozdravujem metalistu a drzim palce.

pipa

Zinok, Vitamin B12, B15 (drozdie) alebo v tabletkach. Niekedy, najmö u mladych zien to moze byt aj znakom nedostatku B12, zeleza, anemie...

nikolka

ahojte. strašne mi vypadávajú vlasy. neviete mi poradiť, čo si mám kúpiť, aby mi nevypadávali? čo pomáha? nikola1@post.sk.

wewerka

skus sampon ktory je urceny presne na to...nechcem robit reklamu ale vlasy dost posilni ked si ich umyjes Long and Strongom od Fructisu...a budu aj rychlejsie rast....

metalista

Som 16 rocny chalan a chcem aby mi narastli rychlo dlhe vlasi(metal). Da sa s tym nieco robit aby som ten prehod medzi kratkymi a dlhymi vlasmi vedel urychlit lebo je to v tom obdobi dost blbe? Dakujem za odpoved.