Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasy - ako urychlit rast

lenusik

mam velmi riedke vlasy a ktomu mi aj rychlo mastneju(musim ich umyvat kazdy den)...mohli by ste mi poradit co s tym?

zuzka24

Prosím poraďte mi.Moja dvoj ročná dcérka si pri zsapávaní trhá vlásky.Na pravej strane má už skoro plešinu.Ako by som mohla takému malému dieťatku urýchliť rast vláskov bez chemikálií.

lenulkaaa

mohol by mi niekto poslat na mail lenulkaaa@centrum.sk recept na nejaky domaci produkt pre rychlejsi rast vlasov??? Dakujem

andrea123

neviem ci to tu niekto pisal, lebo citat sa mi to vsetko nechce...ale dost pomaha castejsie umyvanie...bez srandy...skus!

zuzulienka

chcem na vlasy peknu bielu premelirovanu farbu,ale zatial som mala vzdy kuriatkovu.Ako dosiahut to co chcem?PORADTE PROSíM

Ľudka

Pre MON alebo toho KTO PORADÍ:ahoj, ja som si práve dnes kúpila šampón Vichy(posilňujúci šampón s Aminexilom) a vidím,že si už písala skôr a chcem sa ťa opýtať či ti ten šampón nejako pomohol,lebo mne tiež veľmi vypadávajú vlasy a už som z toho zúfala,bola som už aj u kožnej už viac ako pre rokom, brala som nejaké injekcie a aj nedostatok železa som mala tak aj tabletky na železo.potom povedala že už je všetko v norme a tým to skončilo u kožnej...najviac vlasov a fakt veľa mi vypadáva pri umývaní.už som fakt zúfala...brala som už aj REVALID, ELADEN a zas som sa vrátila ku REVALIDU. ak môžeš tak odpíš že či ti to pomohlo alebo nech odpíše niekto kto má podobý problém,že ako ho vyriešil.dík za opdoveď

eja

pre Pepi:tak to je celkom dobra cena za tých 75 sk ale ci to bude aj u mna fungovat..ved uvidim ked skusim...a da sa to v lekarni kupit alebo v grogerii?
diki za radu,a este jedna otazka,kedy si zbadala zmeny?