Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasy - ako urychlit rast

michaela123

PROSIIIIIIIIIMMM!!!potrebujem rychlo rychlo pomoooooc mam brutalne kratke vlasyy...a potrebujem dlhe....padne mi karieera:(plosim napiste mi niekto nieoc nejaky trik alebo prispevok plosim vazne....na moj mail..vazne...dakujem..

silvias

Čaute všetci!!!
Ja odporúčam na rýchly rast vlasov tabletky Magnum obsahujú magnézium a magne B6 a sú fakt dobré vlasy nepadajú a sú hustejšie samozrejme treba ich často podstrihovať a starať sa o nich.
Kúpila som si z lekárne prednedávnom také švédské kvapky je to tonikum,ktoré sa vtiera do vlasov a do pokožky hlavy a je to naozaj dobré vyskúšala som to!!

janush

prosim vas ludia potrebujem velmi velmi surne nieco pre rychlejsi rast vlasov ... prosim ozvyte sa mi len ti ktorym to 100% ppomohlo..dakujem velmi pekne !! :)!

janush

je to velmi surne naozaj potrebujem nieco pre rast vlasov ludia prosim pomozte mi .. :( budem velmi vdacnaaa....ale ozvyte sa len ti ktorym to 100% pomohlo...velmi vam dakujem ...:)

sasenka

Prosim vas potrebujem surne ale fakt surne poradit.... ostrihala ma kadernicka ale mam straasne kratke vlasy nato ake som mala predtym idem si kupit pricesok ale potrebujem nieco co urychli ich rast... prosim pomozte

mishell

eeee, vedela by si mi prosim ta poradit ako sa mam starat o svoje vlasy ktore sa rychlo mastia (musim sa zmyvat kazdy den) a mam melir aby som ich mala pekne a vyzivene?

eeee

a este daco.studujem kozmetiku na vlasy tak len tolko ze zihlava pomaha vlasom ale asi ako balzam alebo kondicioner..len z toho hladiska ze je to z prirody tak si vsetky myslite ze neviem co-ze vam asi vlasy za noc narastu po pas...