Nakolko vidim kolko roznych tem tu uz vznika o akne,rozhodol som sa ze zalozim tuto v ktorej sa Vam pokusim pomoct zbavit sa akne.Takze mi pokojne davajte otazky na ktore sa Vam pokusim odborne odpovedat,len prosim nezakladajte nove temy o tom istom.Dakujem.
Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!
zyxerka...prepac moja chyba rychlo som to len preletela a nevsimla som si to..
navsteva kozneho lekara, nie je vacsia hlupost, ako liecit kozne choroby vlastnym cinenim... =;) vlastnym cinenim mozes chorobu len zmiernit, a po case sa objavi znovu, no vyliecit ju moze len odbornik, ktory vie urcit presnu diagnozu, a usetri Ti cas aj peniaze
a ked uz sa rozhodnes pre samoliecbu:
sirove mydlo, ktore vysusuje.. v ziadnom pripade nepouzivaj mastne kremy
ako by som sa mohla zabit kozneho mazu na nose?pletova voda,masky nezaberaju.Jedíne peeling ale to len prve 2 dni.Potom je kozny maz opät viditelny.Co by pomohlo ?
pisala som o OBYCAJNOM mydlo, ako si si urcite (ne)vsimla.. =;) na predoslej strane som JA SAMA navrhla pouzivanie detskeho mydla, ak uz sa ma na plet nejake mydlo pouzivat, presne z dovodu zlozenia tohto mydla.
naozaj si nemyslim zeby pouzivanie nejakych cistiacich veci od oriflame mohlo uskodit...len ak chcete akne vyliecit nespoliehajte sa na veci ako: cista plet do piatich dni..rozziarena plet za par hodin a podobne..akne sa najlepsie lieci prirodnymi vecami z lekarne...
a k tomu mydlu...Zyxerka..na detskom mydle nie je nic zle a uz toboz nie ked sa pouzije na akne..neviem si predstavit ako by mohlo uskodit..je praveze pri akne vhodne lebo jemne osetruje a citi plet narozdiel od beznych mydiel zatazenych zbytocnou parfumaciou...
,,Kozmetika od oriflame obsahuje velke mnoustvo roznych chemickych latoka zloziek.,, -------- nakolko som v oriflame nejaku dobu pracovala, mozem s istotou potvrdit ze kozmetika oriflame je CISTO PRIRODNA.
Ostrovanie tvare obycajnym mydlom na akne nema nijaky ucinok az na ten, ze ho pripadne moze zhorsit.
Obycajne mydlo je na akne to najhorsie, co moze byt, a okrem toho dava hlavne zabrat samotnej pleti, hlavne citlivej, nakolko maximalne vysusuje.
A vsevedko, nemyslis, ze by bolo fajn, keby si nespamoval milion prispevkami po sebe, ale napisal vsetko do jedneho?
A co satyka toho lupania.Je vhodne pouzivat na to aspon 2 dni krem.Osobne mam odskusany krem Marina a je dobry.
Ak je napisane na detskom mydle "parfum" v zlozeni,to nevadi.Je to velmi jemny parfum,ktory je vytvoreny tak,aby bol vhodny na velmi jemnu pokozku-preto sa mydlo vola detske.
romana
Mozno to mate prave kvoli tej kozmetike od oriflame-u.Kozmetika od oriflame obsahuje velke mnoustvo roznych chemickych latoka zloziek.Cim viac zloziek obsahuje pripravok,tym je vacsia sanca ze nanho budete alergicka.Skuste tu kozmetiku nepouzivat.Umyvajte si tvar rano a vecer jemnym mydlom.Akne by malo ustupit.
Mne sa velmi dobre osvedcili na akne kozmetika SebaMed.