Nakolko vidim kolko roznych tem tu uz vznika o akne,rozhodol som sa ze zalozim tuto v ktorej sa Vam pokusim pomoct zbavit sa akne.Takze mi pokojne davajte otazky na ktore sa Vam pokusim odborne odpovedat,len prosim nezakladajte nove temy o tom istom.Dakujem.
Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!
spravila som asi chybu.. snazilasom sa vytlacat si vyrazky. proste mi to nedalo.. a teraz to moc lutujem..je nejaky sposob ako to napravit? co mam robit? nespravili sami hnisave vyrazky ale takych par cervenych bez hlavicky a ani v nich nic necitim zeby tam neco bolo..
no neviem dedo-vsevedo aky si ty odbornik pokial viem studovat na medine este nemozes pretoze si mladsi aj ked beriem ze sa v tom mozes vyznat a asi sa aj vyznas...heh ale nazyvat sa odbonikom je podala mna trochu neprimerane :-)
Na to aby sme sa zbavili dokonale nejakej choroby (problemu) treba najst jej pricinu a nie zameriavat sa len na riesenie dosledku, ktory z nej vyplynul. Preto odporucame pre tych ktori bojuju s akne a inymi atypickymi problemami koze a su uz zufali, aby vyskusali mydlo z kozieho mlieka a vytazku Ganodermy od www.ganoderma.sk jedno balenie vas presvedci.
nektory tu pisete len co sa docitate v letacikox a hrate sa na odbornikov sa mi tak zda... sa to ani neda citat neco fakt do ma tazsie akne radsej k dermatologovy ten poradi wiac bo was aj uvidi nielen ze naoisete a 2. kukne co je nato naj. a to poradi ... to sa mi nezda ako dobra metoda na tazsie typy akne ... co sa tyka lahsieho to je jasne ze sa da poradit pretoze tym trpi asi 90per. pubertakov ... len baxa aby ste to neprehnali s tou kozmetikou
mno to mi je luto, nikde nie je napisane, ze terapia pomaha v 100% pripadoch, niektori doktori mozno nemaju prax, a nevedia urcit pravu diagnoztu, a tak skusaju.. ini, ako pises, si z ludi robia len pokusnych kralikov, alebo je to dedicna choroba, ktora sa moze len zmiernit. nie vsetky druhy akne sa daju vyliecit, pozor na to.. taktiez poznam ludi, ktori tym stale trpia a liecba nepomaha, ale vtedy uz ide naozaj o vazny stupen akne.
Co sa tyka HAK, z tej som ja na pleti nijake rozdiely nespozorovala, to je samozrejme individualne, a Roaccutan je tiez len liek od lekara.. =;)
oprava, nech mi to nedava
ZyxerkA: mala som 2 kozne za 3 roky, ani jedna mi akne neliecila, len mi predpisovali masticky kremiky a vodicky na kt. sa samozrejme doplacalo, vacsinou nepomohli a obcas este poskodili, a ta druha, mlada, kt. mala byt ako pokrokova generacia lekarov, si zo mna spravila testovacieho kralika a zasypavala ma vzorkami kremikov La roche a spol., kt. som mala uz davno odskusane a nepomohli mi ani trochu a som jej vravela nech im to nedava, lebo som to uz mala a vobec mi to nepomohlo...bola zato platena. tak nerozpravaj rozpravky. a ta ich "liecba" je v takom style, ze bud sa nedoplatis(laser a spol.), alebo vymenis zdravu pecen za peknu plet(vid Roaccutan a HAK a spol.)
ZyxerkA
Ani mne sa to akosi s tým mydlom nepozdáva... Mám už svoj vek a moja pleť, hoci je mastná potrebuje aj nejakú výživu... Nechcem skončiť síce bez akné, ale ako 100 ročná vráskava starena. To by tiež nebolo víťazstvo. Oriflamé sa mi práveže páči. Zdá sa mi, že mi robí dobre, hoci podstatný problém nelieči...
akne sa lieci v priebeho niekolkych mesiacov, niekedy az rokov...
viditelne zlepsenie je mozno po niekolkych tyzdnoch, no aj ked sa Ti bude zdat ze uz je to ok, vyliecene to nebude..
je to choroba ako kazda ina, a pokial clovek NEVIDI ako to u teba, alebo u inych ludi vyzera, NEDA sa urcit presna diagnoza ani liecba, a preto najlepsie, co mozes urobit, ze zajst ku dermatologovi..
a dedo_vsevedo: za kolko dni by malo byt vidno vysledky, ked si davam rano a vecer detske mydlo??