Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!

bebe1

Pekny den prajem dedo_vsevedo :-).
Mohla by som Vas poprosit o radu..?
Prosim Vas, poradte mi nieco na cierne bodky.. mam ich na nose.
Vytlaca sa to hrozne a aj tak neviem, ci robim spravne ked ich vytlacam. Inak mam plet peknu... len moj vecne cerveny dovytlacany ,,rudolf" nos mi krici:-)).
Dakujem :)
S pozdravom Marry

ivanka2117

Ahoj..Ja by som potrebovala zbaviť ciernych vyražok a aby som mala peknu cistu pelt...nevies mi pomôcť čo si mám kupiť na pleť aby som to nemala?

wera.22

ahoj dedo_vsevedo, aj ja mam na teba jednu otazku. mam akne, ale iba slabsie, ale celu tvar mam posypanu bielymi vyrazkami, su male ale je ich vidiet. niektore maju aj ciernu hlavicku, takze sa daju vytlacit. tvar mam velmi mastnu, niekedy sa mi vyrazky zapalia. ako sa mam starat o tvar aby som ju nemala celu hrbolatu? co mam pouzivat? peeling, masky, plet.vody, kremy? a ake zlozenie by mali mat? dakujem

ewka

ja som bola u koznej a dala mi aknemycin a skinoren a zatial mi to vobec nepomohlo mam taku istu tvar ako pred tym a uz to pouzivam viac ako tyzden vecer ked mam umytu tvar si dam aknemicin ale len na vyrazky a rano ked si umyjem tvar tak si dam skonoren tiez len na vyrazky co robim zle ??a dala mi kozna dobre lieky ?prosim pomoc

bart

cavte pouzival som vela pripravkou z drogerie asi 2 roky ale nepomhlo tak som siel ku koznej a dala mi zinerit plus som si kupil biodermu sebium a po 4 mesiacoch to je lepsie ako s tymi hovadinami po 2 rokoch , takze nespekulujte a chodte ku koznej aaa volaku akne kozmetiku z lekarne moze byt i bio-acno aaa nezabudnite vela vody abo mineralky, mozno je to nakladnejsie ale myslim ze to stoji za za to

dedo_vsevedo

Skuste este jednu vec.Bude to zniet asi zvlastne ale skuste take dva tyzdne nejest ziadnu zeleninu ani ovocie.Vsetko je postrekovane chem.latkami a je viac nez pravdepodobne ze ste na nieco alergicka.